Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szszerintetek ettől teherbe eshet a barátnőm?
Mi ezt honnan a francból tudjuk?
Egyébként terhes vagy.
Utolsó válaszoló, én avgyok a fiú...
2. Szerintem nem terhes, de azért meg aakrok nyugodni, de eddig semmi normális válasz.
Azt szerintem te is tudod, hogy ha nem jött még előváladék sem, akkor nem lehet terhes. Akkor mitől lenne?
A kérdés az, hogy valóban nem jött-e, vagy csak te vagy
abban a tudatban, hogy nem jött, mert nem érezted.
Ami meg a szűzhártyát illeti, az a hüvelybemenetnél található, tehát ha te a barátnőd hüvelyében mozogtál ki-be akármilyen rövid ideig, akkor beljebb volnál, mint a szűzhártya.
"de a barátnőmnek mélyebben van"
A barátnőd mutáns?
Egyébként meg troll. 5 centit félig....
"ha csak a makkodat tetted be, ami eleve közelében sincs a petefészeknek és el sem élveztél benne, akkor szinte kizárt, hogy terhes legyen"
Szerinted kinek a pénisze jut a petefészkek közelébe?
Az ejakuláció max. a hüvely végén, a közvetlenül a méhnyak előtt történhet. Ennél tovább akkor sem tud hímivarsejteket juttatni egy férfi, ha 35 centis a pénisze, mert ahhoz, hogy a méhnyakon átjusson, gyufaszál vastagságú pénisz kellene. :-)
Itt kéne átjutnia ehhez (és ez a méhnyak legnyitottabb állapota a cikluson belül, ovuláció idején)
A behatolás mélységétől függetlenül a hímivarsejtek a hüvelyből vándorolnak fel a méhnyakon keresztől a méhbe, majd azon keresztül a petevezetékekbe, ahol a megtermékenyítés megtörténhet.
Az, hogy az ejakuláció pillanatában milyen mélyen van a pénisz a hüvelyben, mindössze annyit változtat, hogy pár centivel több vagy kevesebb utat kell megtenniük a hímivarsejteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!