Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Szombaton(aug.9) lefeküdtem a barátommal(még mielõtt elítélnétek, 1 éve és 3 hónapja járunk,mindketten szuzek voltunk).Az elején gumi nélkül rakta be,többször is,mert annyira fájt,hogy alig bírtam ki.Természetesen nem élvezett belém.De akkor is bosszant,hogy az elsõ pár gumi nélkül volt.Holnap(aug.14) kell megjöjjön a menstruációm,de eddig mindig hamarabb jött meg.Lehet,hogy most azért fog idõben megjönni

(vagy késni?),mert már nem vagyok szuz,vagy mert teherbe estem?És mennyi az esélye,hogy teherbe estem?Nem tudom mit tegyek...

2014. aug. 13. 10:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. aug. 13. 10:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem muszáj belédélveznie ahhoz, hogy teherbe ess...
2014. aug. 13. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
De miért engeded gumi nélkül ha utánna tudod hogy parázni fogsz még meg nem jön? hogy terhes vagy e vagy nem ezt csak akkor tudod meg ha megjön vagy nem, mivel az előváladék tartalmazhat élő sejteket.
2014. aug. 13. 10:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz terhes, ezt megmondani, hogy az vagy-e, mi nem tudjuk.

Felelőtlenség volt megengedni, hogy gumi nélkül betegye, mert szerintem ez az idegeskedés nem éri meg azt a pár pillanat élvezetet, de ezen már nem tudsz változtatni.

Ha szerencséd van akkor nem leszel az, reménykedj, többet már nem tehetsz és talán jó lecke lesz arra, hogy megtanuljátok, hogy szexelni felelősséggel kell, van akinek hónapokig tartó rendszeres beleélvezéssel sem sikerül teherbe esnie, valakinek már ennyitől is megy, mint amit ti csináltatok......nem vagyunk egyformák.

2014. aug. 13. 10:26
 5/16 A kérdező kommentje:

Mennyi esély van arra,hogy teherbe estem?

17 évesek vagyunk

2014. aug. 13. 10:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem élveztem és nem azért engedtem neki az elején gumi nélkül,mert én így jobban élveztem,hanem azért mert iszonyatosan fájt.
2014. aug. 13. 10:28
 7/16 anonim ***** válasza:

Atyaég, ennyire debilnek lenni.

Tudod, a gumi síkosított, azzal még könnyebb is... De aki hülye, szenvedjen. Most meg még a fejed is főhet.

Gratu.

2014. aug. 13. 10:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Van esélye annak, hogy teherbe estél, még ha elég minimális is. Az előváladék is tartalmaz hímivarsejteket, emiatt fogannak meg babák megszakított közösülés mellett is (több férfi, és női hozzászólótól olvastam már itt ezen a fórumon is nem egy hasonló kérdésnél, hogy így lett gyerekük (egyik hölgynek egyből ikrei), és azért tartották fontosnak leírni a saját tapasztalatukat, mert az előttük megszólaló hosszászólók egy része a laikusok magabiztosságával állította, és győzködte arról a tiniket, hogy az előváladéktól nem lehet teherbe esni.

Azért is volt meggondolatlanság és felelőtlenség tőletek, amit csináltatok, mert még egy idősebb, szexuálisan tapasztalt férfinál sincsen arra garancia, hogy sikerül a megszakított közösülés, nemhogy egy szűz fiúnál, akinek a hüvelybe való behatolás teljesen új, sokkal intenzívebb inger, és nem egyszer az első néhány mozdulat után elsülnek.

Örüljetek, hogy nem történt ilyen szempontból "baleset", és máskor legyetek felelősségtudóbbak.

Próbálj nem stresszelni ezen, már amennyire lehet, mert a stressz is késeltetheti a menstruációt.

9/16 anonim ***** válasza:
Esély: 50%
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Vannak olyan kérdések, amikre nem lehet korrektül válaszolni. Mennyi az esélye? Ha azt mondjuk,25% hogy 5%, akkor jobban fogod érezni magad? Ha védekezés nélkül szeretkezel, mindig van esély a teherbe esésre. Természetesen rengeteg körülménytől is függ, a ciklusod melyik napján csináltátok stb stb. Ha óvszerrel csináltátok volna és úgy paráznál, akkor megnyugtatnálak, de így??
2014. aug. 13. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!