Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem?
Szombaton(aug.9) lefeküdtem a barátommal(még mielõtt elítélnétek, 1 éve és 3 hónapja járunk,mindketten szuzek voltunk).Az elején gumi nélkül rakta be,többször is,mert annyira fájt,hogy alig bírtam ki.Természetesen nem élvezett belém.De akkor is bosszant,hogy az elsõ pár gumi nélkül volt.Holnap(aug.14) kell megjöjjön a menstruációm,de eddig mindig hamarabb jött meg.Lehet,hogy most azért fog idõben megjönni
(vagy késni?),mert már nem vagyok szuz,vagy mert teherbe estem?És mennyi az esélye,hogy teherbe estem?Nem tudom mit tegyek...
Berakta a farkát (mindegy milyen mértékben) vagy sem?
Akkor volt rajta óvszer vagy sem?
Egyet jegyezz meg, bármivel is akarod nyugtatni magad.....ha berakta (akár 2 cm-re akár 5 cm-re) a farkát és nem volt rajta gumi, nincs miről beszélni, lehetsz terhes és kész, ezen semmi nem változtat már.
De hogy az leszel-e azt mi nem tudjuk. ű
Pontos számot meg itt ne várj senkitől az esélyeidet illetően mert nem vagyunk se jósok se orvosok.......ahogy mondják, amit megsütöttél edd is meg.
Teherbeesni egy hónapban 2 nap van, peteéréskor. Spontán orgazmusnál lökődhet ki újabb pete de szerintem te örülsz hogy túlélted a szexet.
Mennyi esély van teherbeesni. 30% esély van rá ha valakibe pont peteéréskor élvez bele a párja és teljesen egészségesek.
Ne aggódj mert még nem késik és a stessz miatt esetleg késhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!