Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Szombaton(aug.9) lefeküdtem a barátommal(még mielõtt elítélnétek, 1 éve és 3 hónapja járunk,mindketten szuzek voltunk).Az elején gumi nélkül rakta be,többször is,mert annyira fájt,hogy alig bírtam ki.Természetesen nem élvezett belém.De akkor is bosszant,hogy az elsõ pár gumi nélkül volt.Holnap(aug.14) kell megjöjjön a menstruációm,de eddig mindig hamarabb jött meg.Lehet,hogy most azért fog idõben megjönni

(vagy késni?),mert már nem vagyok szuz,vagy mert teherbe estem?És mennyi az esélye,hogy teherbe estem?Nem tudom mit tegyek...

2014. aug. 13. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amikor óvszer nélkül csináltuk(de csak a legelején) még félig sem ment bele szinte,mert nagyon fájt...ezért nem tudom,hogy mit gondoljak.
2014. aug. 13. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy biológia órán mi a jó fenét csináltok...
2014. aug. 13. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Berakta a farkát (mindegy milyen mértékben) vagy sem?

Akkor volt rajta óvszer vagy sem?

Egyet jegyezz meg, bármivel is akarod nyugtatni magad.....ha berakta (akár 2 cm-re akár 5 cm-re) a farkát és nem volt rajta gumi, nincs miről beszélni, lehetsz terhes és kész, ezen semmi nem változtat már.

De hogy az leszel-e azt mi nem tudjuk. ű

Pontos számot meg itt ne várj senkitől az esélyeidet illetően mert nem vagyunk se jósok se orvosok.......ahogy mondják, amit megsütöttél edd is meg.

2014. aug. 13. 10:46
 14/16 anonim válasza:

Teherbeesni egy hónapban 2 nap van, peteéréskor. Spontán orgazmusnál lökődhet ki újabb pete de szerintem te örülsz hogy túlélted a szexet.

Mennyi esély van teherbeesni. 30% esély van rá ha valakibe pont peteéréskor élvez bele a párja és teljesen egészségesek.

Ne aggódj mert még nem késik és a stessz miatt esetleg késhet is.

2014. aug. 13. 11:04
 15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, majd mond el a fejleményeket! :) Kíváncsi vagyok h végül mi lett, megjött e, stb..
2014. aug. 13. 13:15
 16/16 A kérdező kommentje:
A tegnap reggel megjött a menstruációm :) szerintetek azért csináljak egy terhességi tesztet? :-/
2014. aug. 15. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!