Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antibiotikum után meddig kell kiegészítő védekezés?
Semeddig nem kell kiegészítő védekezés.. Szedtem már antibiotikumot és nem lettem terhes.. oO
Ezt azok terjesztik akik elítélik a fogamzásgátló tabletta használatát.. Badarság.
1-es, azért mert te pont nem lettél terhes, ne legyél úgy, mint aki ért a gyógyszerészethez... A következő ilyen próbálkozásodnál lehet megszívod majd, de légy szíves addig se terjeszd az ostobaságaidat, mert lehet mást is megszívatsz vele...
Kérdező: amíg szeded az antibiotikumot, addig kell alkalmazni.
Úristen mi emberek vannak itt.. Kedves 2-es, egyáltalán nem ostobaság, mert azért egy szakorvos gondolom ért hozzá mivel, hogy amikor elkezdtem szedni nyilván megkérdeztem. A válasz az volt, hogy életében nem találkozott ilyen esettel. Hozzáteszem kb 40 éve praktizál.. :) Szóval lehet próbálkozni a lejáratással! :)
1#
Nyilván az orvos nem tudja.. :)
4 hónap után fel kell hogy vegye a szervezet annyira, hogy egy ilyen baki ne csússzon be! :)
Egyébként én is Jangeet szedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!