Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 éve szedek fogamzásgátlót....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve szedek fogamzásgátlót. Ilyenkor mi a teendő? Illetve meddig kell kiegészitő védekezés?

Figyelt kérdés
holnap kell elkezdenem az új levelet de anyukám elfelejtett venni és már hétvégén nem tud.így hétfőn(a 9.napon tudom bevenni az elsőt)a vasárnapit is bekell venni ilyenkor vagy csak a hétfőit kezdjem el? és meddig kell így kiegészítő védekezés?
2014. jún. 14. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk elmennék, és megvenném valahogyan. Ebben a hónapban pdig végig védekeznék.

És nem vennék be többet, scak simán szedném egyesével.

2014. jún. 14. 13:12
 2/5 anonim válasza:

a vaárnapit is bekell venned nem szabad kihagynod.

és akkor hétfön kettöt veszel be

2014. jún. 14. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! este 9kor szoktam bevenni,akkor mindkettőt 9kor kell? +1 hét kiegészítő védekezés?
2014. jún. 14. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
vannak nogyogyasz valaszol oldalak ott is megkerdezeted csak ird be google-ba
2014. jún. 14. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt fogja mondani, max, még nálam jobban is kioktatja. MEg bunkóbban.
2014. jún. 14. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!