Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom latex allergiás, én pedig nem szedhetek fog. Gátló gyógyszereket. Mi a teendő?
Huh... húzós kérdés.
Rakjon el a cuccából pár adagot, aztán vaszektómia.
Bár ez elég drasztikus megoldás. De legalább biztos.
Biztos, hogy allergiás?
Sokszor olvasom, hogy valakinek latex allergiája van, mert lelohad neki az óvszerben. Az NEM allergia!
Az az allergia, ha viszket, kivörösödik, kiütéses lesz stb.
Ha tényleg allergiás, akkor latexmentes óvszer a megoldás.
Ha csak lekonyul, akkor gyakorlás.
1.Van latex mentes óveszer
2.hüvelygyürü
Vagy beszélj a dokiddal és keressetek olyan fogamzásgátlót amit szedhetsz(mondjuk nem tudom miért nnm szedheted.)Nekem is volt olyan amit egyszerüen kihánytam állandóan.Kipróbáltunk mást és utána semmi bajom nem volt.
Hello!
A férjem is allergiás a gumira, én pedig nem szedhetek semmiféle hormontartalmú készítményt. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy aktus után megmosakszik és Betadine kenőccsel bekenjük férjem péniszét, és nem pirosodik, nem pöttyösödik ki, nem viszket neki. Így tudunk óvszerrel védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!