Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meddig kell kiegészítő védekezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell kiegészítő védekezés?

Figyelt kérdés
Nem sikerült kiváltani a fogamzásgátlómat. Hétfò reggel kellett volna kezdenem. 2 nap kimaradás volt. Az gáz ha holnap reggel helyett este szedem be?
2014. máj. 6. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
olvasd el a papírját, jézusom! ha erre sem vagy képes, talán ne szedj fogamzásgátlót és hagyd még egy darabig a szexuális életet. minden le van írva a papírjára, de segítek. van egy olyan pont MINDEN betegtájékoztatón, hogy mit tegyek, ha elfelejtettem bevenni? illetve hogy mikor vedd be, ha elfelejtetted.
2014. máj. 6. 13:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Látom nagyon okosnak hiszed magad. Nem váltottam még ki, mint irtam, igy nincs betegtájékoztatom. Szöveg értelmezés egyes, ülj le. Maradtál volna kusba, ha értelmeset nem tudsz. Iq bajnok
2014. máj. 6. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
ne mondd már, hogy soha egyik fogamzásgátlódat sem váltottad ki, és nem járt hozzá papír. valamint az összes gyógyszer betegtájékoztatója fent van a neten... remélem, minél hamarabb elkezdesz védekezni.
2014. máj. 6. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig hüvelygyűrűm volt Ms nagyokos! Aha, vágom, de a telom nem tölti be. Az a baj, hogy nagyon okosnak hiszed magad, de semmi értelmeset nem tudsz mondani... Te is elkezdhetnéd szedni, hogy ne szaporodj, kár volna ;)
2014. máj. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!