Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba hagyjam vagy még szedjem? A vérzés kevesebb lehet a gyógyszertől?
Szedjél gyengébbet. pl: Lindynett 20
én akkor hánytam és rosszul voltam, mikor erős gyógyszert szedtem. 1 hónapot várjál, akkortól tuti véd.
Szerintem szedjed nyugodtan, de ha továbbra is fennáll a hányás akkor beszélj az orvosoddal!
Nekem régen nagyon erős volt a vérzés és most kevesebb van és nem is fáj annyira a hasam.
Egy levelet mindenképpen szedj be mielőtt elhagyjátok a gumit! Én egy egész levelet szedtem be, és utána rögtön gumi nélkül csináltuk, nem lettem terhes! ;D
Bele van írva a betegtájékoztatóba, hogy ha a menstruáció első napján szeded akkor onnantól már védve is vagy.
Szerintem, ha nem bíznának benne a gyógyszergyártók akkor nem írnának ilyet, különben hamar híre menne, hogy terhesek lettek a gyógyszertől.
Persze egy hét azért nem árt(addig pont el is múlik a menstruáció) aztán mehet a menet :)
Nem a gyógyszertől hánytál,hanem összeszedtél valamit inkább.
Szedd szépen be az első levelet.100%-os biztonságot akkor nyújt a fogamzásgátló, ha a párod nem élvez beléd egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!