Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lessz valami bajom ha abba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lessz valami bajom ha abba hagyom a fogamzasgatlo tabi szedeset?

Figyelt kérdés
A doki fel irta a diane 35 fogamzagatlo tabit de nem birom szedni szarad nagyon az ajakam es egy kicsi kiveres is lett tole az ajakam alatt. Egy hetig szedtem de abba szeretnem hagyni lessz valami bajom az utan?
2008. aug. 11. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen...felborul a hormonháztartásod és talán el is kezdesz szőrösödni...viccen kívül írtam..menj el a dokihoz és mond meg neki de magadtól ne hagyd abba szerintem
2008. aug. 11. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd abba, hanem menj vissza a dokihoz. Ha abbahagyod, azzal csak összehavarod a hormonháztartásod, tehát lehet belőle bajod. Inkább szedd tovább ezt a levelet, de közben menj vissza a dokihoz, biztos ír fel neked másikat meg lehet, hogy még kapsz valami krémet is, hogy addig ne legyen száraz az ajkad.
2008. aug. 11. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szájszárazságot sok minden okozhat, de a legtisztább, ha bármiféle nőgyógyászati gondod van, nőgyógyászhoz mész és nem internetes fórumon kockáztatod, h valaki hülyeséget ír és véletlen arra hallgatsz.
2008. aug. 11. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel a levéllel még szedd be, aztán menj vissza a dokidhoz, és írass fel másikat!
2008. aug. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!