Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elso level fogamzasgatki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso level fogamzasgatki tabletta abbahagyasa utan 4. napja (szerda volt az utolso nap) nem jon meg!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hosszu lesz, elore elnezest kerek, de inkabb pontosan leirom, hatha valaki meg tud nyugtatni...

Kezdenem az elobb tortentekkel... Korulbelul 1 honapja tortent egy kis baleset egy masik vedekezesi modszerrel, azaz kilyukadt az ovszer... Masnap mentem is nogyogyaszhoz, kiirt egy ujabb fajta, mar 5 napos esemeny utani tablettat, amit en be is vettem. Ez a tabletta mar elvileg olyan fajta volt, ami 90%-os esellyel nem idez elo azonnali menstruaciot, es igy is tortent, nem jott meg. Korulbelul 1-2 hettel kesobb elmentem kiiratni fogamzasgatlot, mert ugy dontottem, hogy az elozo incidenst nem akarom tobbet atelni, ugyhogy elkezdtem szedni a tablettat. Lenyeg a lenyeg, a dokim azt mondta, hogy akar azonnal is elkezdhetem szedni, nem kell megvarni a mensit, (ez is ujfajta volt, Elizette) de csak a kovetkezo leveltol fog 100%-osan, egesz biztosan vedeni, ugyhogy addig hasznaljunk kiegeszito vedekezest, ha mar elkezdenem. En igy tettem, elkezdtem, hogy valamelyest biztosabb legyek, ha kiszakadna ismet. de szerencsere nem tortent meg. :D (27-en kellett volna eredetileg megjonnie, de nyilvan a tabletta miatt ez kimaradt). Most viszont az a problemam, hogy az atlagos 2-3 nap helyett nekem mar a 4. napja nem jon meg... Nyilvan az lenne a logikus, ha mar hivnam a dokit (bar vasarnap eselytelen), de tervezem, hogy majd lecserelem, mert eleg szokatlan doilgokat mondott mar nekem, es mint kiderult nem is olyan jo, ismeroseim masokat ajanlanak.

Mivel magyarazhato ez? Kezdek aggodni, hogy az esemeny utani nem hatott, vagy lehetseges, hogy az tolja ki meg mindig? Utobbi furcsabb lenne, hisz mar reg vettem be... Vagy normalis ez, hogy meg a 4. napon sem jon meg az elso level utan? Mindenesetre termeszetesen ha holnap sem jon meg, erdemes venni egy tesztet, de orulnek, ha a helyzetem nem lenne szokatlan... :D Koszi!

2014. okt. 12. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Het napos a szunet abba a het napban barmikor jon meg az okes , nekem is negyedik valamikor otodik nap jon meg nyugi
2014. okt. 12. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
De ha kerdezni vagy valtani akarsz keresd fel a dokidat
2014. okt. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!