Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyugodhatok?
Múlt vasárnap fogyott el a második levél tablettám.minden nap pontosan egy időben bevettem,eddig semmi probléma nem volt.a parommal rendszeresen élünk nemi életet,és most volt az első hogy valaki belém ment el.ezért felek mert új a helyzet.a menstruaciom meg nem jött meg,Ezen a héten kell megjonnie.a probléma csak az hogy dohányzom.és sok olyan cikket olvastam hogy ez a fogamzasgatlo hatását is csökkenti.Ez feltétlenül így van? 17 éves lány vagyok, nagyon nagy törés lenne ha el kéne vetetnem egy gyermeket ... :'(
Ha rendesen szedtem,akkor nem lehet problema, ugye? :/
Nyugodj meg, ha rendesen szeded, nem lesz semmi gond, nem leszel terhes, ne stresszelj és a cigit is hanyagolhatnád ettől függetlenül.
A fogamzásgátlót erre találták ki, úgyhogy higgadj le, nem lesz baj..... :)
Nem lesz semmi gond. A 7napos szünetben bármelyik nap is jelentkezik a vérzés,az teljesen normális.Tehát a héten biztos megjön.Hétfőn kezd a második levelet,ahogy kell :)
Védett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!