Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyonszépen segítségetkérek:$...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyonszépen segítségetkérek:$ 2 éve szedek fogamzásgátlót. és párommal menses alatt együttvoltunk (elsö mensesinap) és elélvezett bennem. Féljek? Vagy megnyugodhatok semmi probléma nemlessz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
a gyógyszer amennyiben rendesen szeded, természetesen a menzesz ideje alatt is véd! nincs okod aggódni! :-)
2013. aug. 25. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
ha megszakítás nélkül szedted 2 évig akkor nem kellene parázni és amúgy sem mert a 7 napos szünetekben is véd és ha abbahagynád fél év mire kiürül belőled tehát addig is elég kevés esély lenne rá,hogy teherbe ess.
2013. aug. 25. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
első írja jól. Mindig véd, akkor is, ha azokon a napokon nem kell szedni, ettől még hat. Ha más nincs, ami csökkenti a hatását, akkor semmi gondod nem lehet.
2013. aug. 25. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es: igen, de azért abban a fél évben már nem bíznék a dologban. Sokszor fogamzásgátló abbahagyása után lehet könnyebben ikreket összehozni (kétpetéjűt) pont a felborult hormonháztartás miatt...
2013. aug. 25. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, nagy valószínűség szerint. A baj inkább a helyesírásoddal van, de azzal nagyon.
2013. aug. 25. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek 2 éve megszakítás nélkül igen! néha elfelejtettem de másnap reggel bevettem ami párorával késöbbvan mert késö este szoktam bevenni. 2 év elég sok idő és már 100%os védelmetkéne adni nemde?! köszönöm mégegyszer mindenkinek nyugodtabb lettem!
2013. aug. 25. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es én se bíznék benne azért védekeznék csak barátnőm nem védekezik már fél éve kíváncsi vagyok ő teherbe esik-e
2013. aug. 25. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Jesszusom.. -.-" SOSEM fog 100%-os védelmet nyújtani, még 10 év után sem...

Egyébként ha a 8. napon elkezded az új levelet, nem lesz gond.

2013. aug. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!