Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fogok verezni fogamzasgatlo mellett?
Ezt nem tudhatjuk előre.
A 7napos szünet valamelyik napján meg fog jönni.Nem kell aggódnod, ha az 1. nap jön meg,és akkor sem, ha a 7. napon. A legfontosabb, hogy a 8. napon kezd el szedni mindenképp a következő levelet.
Egyébként valószínű, hogy csökkenni fog a vérzés napjainak száma és a vér mennyisége is :) Ha fájdalmasabb szokott lenni a vérzésed, lehet a fájdalmad is csökkenteni fogja.
Nálam így volt.
Normalis*
Olvastam tobb kerdesnem hogy valaki mikor elkezdi szedni akkor egesz honapba pecsetelt..ilyen van,vagy valamit felreertelmeztem?:D akkor egy honapig amiatt szexni sem lehet?
Neked pedig koszi a valaszt,felpontozlak!:)
Igen,van olyan, hogy valaki pecsétel. Az elején van hogy több napig tart a vérzés, mint általában, de ne aggódj csökkenni fog :)
Vérzés mellett is lehet szexelni, de óvszerrel. Nemcsak a védekezés miatt, hanem a higiénia miatt.Mert vérzéskor fogékonyabb a fertőzésekre az ember.
Ha rá van írva a tájékoztatóra, hogy a fog.gátló az 1. naptól védelmet biztosít, nyugodtan szexelj :)
Mindenki teste máshogy reagál, nehéz általánosítani.
Az elején nem marad abba. Ez nem úgy megy, hogy beszeded és hopp nincs vérzés. Igen a 7 napos szünetben megvonásos vérzés lesz, várhatóan a 3-4 napon (legalábbis nálam.) Aztán a 7. napon újra szeded attól függetlenül, hogy abbamaradt-e a vérzés. Amúgy nekem valamikor szinte alig van vérzésem. Nekem a fájdalmat is csökkentette úgy 3-4 hónap szedés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!