Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit fogok verezni fogamzas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fogok verezni fogamzasgatlo mellett?

Figyelt kérdés
Mikor elkezdem szedni a mensim elso napjan,akkor abbamarad a verzesem? Aztan a 7 napos szunetben varhato a megvonasos verzes,es ennyi? Nektek hogy volt ez? :) elore is koszonom a normoa valaszokat.

2014. okt. 4. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatjuk előre.

A 7napos szünet valamelyik napján meg fog jönni.Nem kell aggódnod, ha az 1. nap jön meg,és akkor sem, ha a 7. napon. A legfontosabb, hogy a 8. napon kezd el szedni mindenképp a következő levelet.

Egyébként valószínű, hogy csökkenni fog a vérzés napjainak száma és a vér mennyisége is :) Ha fájdalmasabb szokott lenni a vérzésed, lehet a fájdalmad is csökkenteni fogja.

Nálam így volt.

2014. okt. 4. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy én mikor elkezdtem az 1. napon, nekem szokásosan olyan 4-5 nap után múlt el.
2014. okt. 4. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Normalis*

Olvastam tobb kerdesnem hogy valaki mikor elkezdi szedni akkor egesz honapba pecsetelt..ilyen van,vagy valamit felreertelmeztem?:D akkor egy honapig amiatt szexni sem lehet?

Neked pedig koszi a valaszt,felpontozlak!:)

2014. okt. 4. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen,van olyan, hogy valaki pecsétel. Az elején van hogy több napig tart a vérzés, mint általában, de ne aggódj csökkenni fog :)

Vérzés mellett is lehet szexelni, de óvszerrel. Nemcsak a védekezés miatt, hanem a higiénia miatt.Mert vérzéskor fogékonyabb a fertőzésekre az ember.

Ha rá van írva a tájékoztatóra, hogy a fog.gátló az 1. naptól védelmet biztosít, nyugodtan szexelj :)

2014. okt. 4. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki teste máshogy reagál, nehéz általánosítani.

Az elején nem marad abba. Ez nem úgy megy, hogy beszeded és hopp nincs vérzés. Igen a 7 napos szünetben megvonásos vérzés lesz, várhatóan a 3-4 napon (legalábbis nálam.) Aztán a 7. napon újra szeded attól függetlenül, hogy abbamaradt-e a vérzés. Amúgy nekem valamikor szinte alig van vérzésem. Nekem a fájdalmat is csökkentette úgy 3-4 hónap szedés után.

2014. okt. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!