Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok kinek kell ugyelni egy parkapcsolatban a vedekezesre?
Minkét félnek kell figyelnie, de a nőnek jobban, mert mégiscsak ő marad ott a gyerekkel, ha becsúszik.
Egy éjszakás kalandnál mindenképpen gumi, mert nem tudhatod, hogy miket hordoz a másik fél. Ez mindkét félre igaz. Szóval akár férfi, akár nő, jó ha van nála gumi, nem szabad arra számítani, hogy majd a másik... Komoly kapcsolatnál pedig lehet gyógyszer, vagy más megoldás, de ezzel már általában inkább a nő foglalkozik.
A két félnek
az viszont tény, ha én nem akarok gyereket, akkor gondoskodom róla, hogy ne legyen
mindig magam gondoskodtam róla
most tablettával előtte óvszerrel
A férjemmel együtt döntöttünk egyébként amellett, hogy egyszerűbb a tabi, amikor komolyra fordult a kapcsolatunk
Bízunk egymásban, sosem árultam zsákbamacskát pl hogy szeretnék gyereket, de azzal sem, hogy mi a véleményem azokról akik "véletlenül" teherbeesnek, mert mi ezt kibeszéltük, hogy egy gyerek 2 ember döntése..tehát ha becsúszna, sosem merülne fel benne, hogy szándékos..
tehát ha fáradt vagyok, vagy szétesett, akkor a férjem is ügyel rá, hogy bevegyem a tabit, vagy hogy ne felejtsem otthon, én szedem, de nálunk bevett szokás, hogy ha valami nem menetrendszerű, akkor megkérdezi megtörtént-e, főleg az eleje miatt maradt meg ez a szokás, amikor még telefon csipogott, hogy ne maradjon el
egyéjszakás kapcsolatnál alap, hogy nem történhet meg óvszer nélkül (a valakinek van alternatív védekezése sem) a betegsége veszélyesebbek, mint a terhesség, anno nálam mindig volt óvszer, ah nem készültem semmire akkor is.
Egy éjszakásban csak gumival (nem a kölyök miatt csak, hanem mert fertőzések). Még akkor is, ha az illető évek óta pajtija az embernek, de másokkal is együtt van.
A pasimmal úgy szokott lenni, hogy csak én védekezem (nuvaring), mert nem szeretem kapcsolatban a gumit.:)
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!