Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok egy kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy kapcsolatban kinek kell ugyelni a vedekezesre jobban a nonek vagy a ferfinak?

Figyelt kérdés
Volt egy erdekes beszelgetes a barati korben. Vegulis ugy is feltehetnenk a kerdest hogy melyik felt erinti rosszabbul egy varatlan terhesseg. Arra jutottak a legtobben hogy a not mert o szuli, neveli a gyereket az apa meg esetleg gyerektartast fizet de a gyereknevelesben nem vesz reszt sok esetben mert a hetvegi lathatas nem sok segitseg mar ha tartjak egyaltalan a kapcsolatot. Ti mit tapasztaltok a kornyezetetben?
2014. szept. 26. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy normális kapcsolatban mind a két félnek figyelnie kell arra, hogy csak akkor legyen terhesség, mikor mindketten szeretnék.

De a nőnek kell jobban észen lennie, mert ő szív nagyobbat, ha valaki elbénáskodja a dolgot. Neki kell megszülnie, neki kell abortuszra mennie. A férfi elég könnyen le tud lépni, max fizethet, de ennyi.

2014. szept. 26. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A férfinak. Ugyanis nagyon sok olyan esetről hallottam, hogy a tipikus igen erkölcsös nő úgy próbálta magához láncolni a jómódú ámde családcentrikus és felelősségteljes férfit, hogy nem szedte a fogamzásgátlót. A nőkben ilyen téren sajnos nem lehet megbízni.
2014. szept. 26. 12:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat szerint az igazán komoly kapcsolataimban a barátnőm védekezett tablettával minden esetben. Fel sem merült más, és úgy hogy nem is én hoztam fel. Egyszerűen ez érettség és normális hozzáállás kérdése a nő részéről. Az ilyen pár hónapos kapcsolatokban meg én csináltam úgy ahogyan szeretem többnyire. Ha meg a nő elvárta hogy hogy legyen a szex, az meg nyilván pár alkalomnál tovább nem tartott.
2014. szept. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!