Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3. heten az utolso 3 tablettat nem vettem be, Mi a tehendö? Többit lent, pls help
védekezz más módon is legalább egy hétig
valószínűleg ezt a ciklust már nem tudod visszaállítani
tarts néhány hónap szünetet és ha szerencséd van, tudod hétfővel kezdeni majd
Elég kamuszaga van ennek a táskádban összetört sztorinak...Mivel nem tud összetörni, akárhogy hajlítgathatnád, kézzel sem tudnád összetörni..csak ollóval. Nem hogy magától, a táskádban..
Na mindegy. 3 nappal tovább szeded a következőt és minden marad a régi kerékvágásba..
Tartsd meg a 7 nap szünetet,és a 8. napon kezd el szedni a következő levelet.Eztán már nagyon figyelj oda.
A régi 'ciklus' már nem lesz meg egyébként.Tehát most 3 nappal korábban kezded el a kövi levelet.
Azért mondtam neki, h szedje most majd 3 nappal tovább !...
Én a nyaralás miatt szedtem tovább vaghy 5-8 nappal, most meg majd 5-8 nappal kevesebb ideig fogom. Nincs ezzel baj, még a betegtájékoztató is írja, hogy lehet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!