Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menszesztől számítva a 11. napon voltunk együtt a férjemmel. Nem védekeztünk. Most járok a harmincadik napnál és még nem jött meg. Lehet hogy terhes vagyok? Már vehetek tesztet?
Teszteltél?
Remélem, az lett az eredmény, amit szerettél volna
Nem magamat minősítem! Az én adómból tengődsz otthon gondolom valamelyik cigány telepen, és felháborítónak tartom azt, hogy érettségi után még 6 évet tanultam azért hogy a picit magasabb fizetésemből olyan senkiházi élősködő kis pondró, férgek fialjanak mint amilyen Te vagy. Dögöljél éhen a kölköddel és a párocskáddal együtt ha nincs annyi pénzed/eszed, hogy egy kotont húzzál az uracskád f*szára és a mi nyakunkra sz*rod a kölködet, vagy menjetek el vályogot verni mint nagyapáid. Ne internetre fizess elő Te b*rom hanem fogamzásgátlót vegyél vagy ami még jobb lenne ha elköttetnéd magad, ezután csinálhatod azt amihez a legjobban értesz. Ezer sebből vérzik ez az ország mert az olyanok mint Te itt éltek. Adnék nektek egy vonatjegyet Indiába a többi cigány közé azaz a tesvíreitek közé! Ha meg nem vagy cigány, akkor az elveiddel van baj úgyhogy akkor is megkapnád a jegyet.
Magatokon röhögjetek az uracskáddal, mert annyira nagy marhák vagytok, hogy fel se fogjátok mekkora a sötétség a fejetekben!
0:25-ös hozzászólónak:
Lehet, hogy nem túl finom a hozzászólásom de igaz! És az ilyenek miatt nem jut Magyarország egyről a kettőre! Ha nem értesz egyet és szerinted helyes dolog lefialni mint egy kóbor kutya, akkor nyald ki a seggét ennek a vemhes tehénnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!