Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segiteni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szeretnék fogamzásgátlót szedni, persze nem most azonnal, először tájékozódni szeretnék erről. Több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Korhoz van kötve?
Szerintetek a tablette a legjobb (ha igen, akkor milyen?) vagy valami más módszer?
Kell hozzá nőgyógyász?
Ő irja fel a szerinte nekem legmegfelelőbbet?
Milyen mellékhatásai lehetnek?
2014. szept. 7. 19:02
1/4 anonim válasza:
Mivel kell hozzá nőgyógyász ezért a legjobb, ha elmész hozzá és neki teszed fel ezeket a kérdéseket.
2/4 Költőnő? válasza:
Egy nőgyógyász sem ír fel szívesen ennyire fiatalnak gyógyszert. Természetesen ettől függetlenül mképp menj el hozzá és beszéljétek át amit kell, de sztem használjatok gumi óvszert.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget :)
2014. szept. 7. 20:23
4/4 anonim válasza:
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz, olyat szedj amiben a lehető legkevesebb hormon van. De szerintem ilyen idősen még nem érdemes ilyenekkel 'terhelni' a szervezetet. Ha mégis, akkor nőgyógyász segítségével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!