Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy terhes lennék? Hosszú, csak az olvassa el aki segíteni is tud.
3 hónapja szedem a Jangee nevű fogamzásgátló tablettát. Most az utolsó adagban, az első héten kihagytam az egyik tablettát, és mire észrevettem, már letelt a 12 óra. A lényeg az, hogy én mindig szombaton kezdem, és egy szerdai nap maradt ki. A betegtájékoztató azt írja, bemásolom: " Egy tablettát hagyott ki az első héten:
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti). A következő tablettákat a szokásos időben vegye be és alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt, például használjon óvszert. Ha a tabletta kihagyása előtti héten szexuális együttlétre került sor, lehet, hogy terhes. Ebben az esetben forduljon orvosához." Én ezt úgy értelmeztem, hogyha a tablettamentes héten történt a szexuális együttlét, akkor csökkent a tabletta hatása, márpedig a tablettamentes héten nem, csak az első héten volt szex. Megvártuk amíg leteljen a 7 nap, addig a biztonság kedvéért egyáltalán nem szexeltünk. A lényeg az, hogy ez úgy 3 hete történt, azóta mellfeszülésem van, hányingerem, nagyon furán érzem magam. Ma kezdődött a tablettamentes hét, szóval 2-3 napon belül meg kell jönnie, de hallottam olyat is, hogy valaki terhesség mellett is menstruált. Mit tegyek? Esélyes, hogy terhes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!