26 hetes terhes vagyok, de egy jogi kérdésre keresek választ, nem teljesen kapcsolódik a témához, csak az idegesség miatt, akinek volt hasonlóban része, vagy ismeri jobban a jogot olvassa el légy szíves?
meddig éltetek együtt?
mivel papír nincs arról hogy ő adott volna pénzt, nem hajthatja be. egyébként sem értem hogy egy életközösségben hogy van olyan hogy enyém meg a tied meg ilyenek. ha mégegyszer fenyegetőzni mer, sétálj be szépen a rendőrségre, mond el hogy fenyeget téged, és közöld vele is előtte hogy ha bármi baj érne, egyből őt fogják keresni!
vigyázz nagyon magadra.
Ne idegeskedj, nincs behajtó, aki ezt be tudná hajtani. Ha jogi úton akarja megoldani, akkor bírósági út marad, de mivel ő állít, neki kell bizonyítania, az meg, ahogy írod nem fog menni. Arról nem is beszélve, hogy nem tudja bebizonyítani, hogy nem együtt éltétek fel a pénzt. Egy percig ne aggódj emiatt, mondd neki, nyugodtan menjen a bíróságra, úgysem tud alátámasztani semmit abból, amit mond. (ne felejtsd el, neki kell bizonyítania, hogy tartozol, nem neked, hogy nem!)
Inkább koncentrálj a babavárásra, az exeddel meg nem kell foglalkozni, valószínűleg csak féltékeny.
Nem vagyok benne nagyon a jogi dolgokba, de fél évet tanultam és a szóbeli megegyezés is szerződésnek számít, ha jól tudom...
Viszont tény, hogy neki kell bebizonyítani a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!