Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van ha 2 fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezvan:D kérdése:

Mi van ha 2 fogamzásgátló tabi beszedése között nem 24 hanem 12 óra telik el? Lehet ebből valami baj? Lent a részletek

Figyelt kérdés
már régebb óta szedek fogamzásgátlót most tartottam az egy hetes szünetet ma kellett volna bevennem újra az első szemet általában délben szoktam bevenni de ma elfelejtettem és este 10kor vettem be az első szemet, ha holnap viszont délben veszem be a 2. szemet lehet belőle gond? Mert így a 2 tabi bevétel között 14 óra különbség lesz. Tehát nem az a baj h később ahnem h előbb veszem be jelen esetben mint 24 óra. Lehet h hülye kérdés és túl spirázom :D de köszi a válaszokért
2014. szept. 3. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
semmi gond nem lesz, mert az este 1o óra is még ez a nap :)
2014. szept. 3. 22:49
 2/2 A kérdező kommentje:
igen szerencsére :)de akkor hnap is este 10kor vegyem be vagy nyugodtan bevehetem a szokott időben azaz délben ? ( és utána a többi napon is délben )
2014. szept. 3. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!