Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baboca20100107 kérdése:
Honnan tudom hogy elvetéltem?
Figyelt kérdés
Fogamzás gátló mellet kések 15 napot de a teszt nem mutatott babát ...
meg jött de most valami szürkés nyálka is jött olvastam hogy ez lehet a jele, de írták azt is hogy fájdalmak vannak de nekem nincsenek :s mit tegyek mire figyeljek?
segítsetek légyszíves!!
2014. szept. 1. 15:28
1/9 Költőnő? válasza:
Ha elvetélsz hidd el, azt észreveszed ....
2/9 A kérdező kommentje:
de mégis miből ? :o nem volt még ilyenem :s és aki tapasztalta attól szeretnék tanácsot kérni
2014. szept. 1. 15:40
4/9 Költőnő? válasza:
Meg mikor volt aktus meg ilyenek. Szóval ha az vagy v voltál, akkor kb hány hetes?
5/9 A kérdező kommentje:
a tesztet tegnap csináltam ...
többször volt aktus.. napra pontosan nem tudom ezeket de a gyógyszert végig szedtem
2014. szept. 1. 15:49
6/9 anonim válasza:
Mennyél már dokihoz! Lehet, hogy terhes vagy és ez csak hüvelyi vérzés.
De ha nem, akkor sem jó, ha hülye szürkés színe van.
Nekem volt már spontán vetélésem. Annyira fájt, hogy már hányingerem volt a fájdalomtól. Plusz ömlött a vér. Nem bírtam lábra állni.
7/9 Költőnő? válasza:
A tesztnek legalább egy hét kell. És igen, ha vetélsz, jó eséllyel vonyítasz, úgy fáj. De ha elvetél is az ember, akkor is el kell menni dokihoz ....
8/9 A kérdező kommentje:
de az a baj h terhesség jele sincs se a teszt...
:s a nőgyógyászom meg kicsit messzebb van most
2014. szept. 1. 15:56
9/9 A kérdező kommentje:
jó rendben elmegyek
2014. szept. 1. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!