Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nem szakad át a szűzhártyája, attól még lehet terhes?
Mert ugye nem mindig szakad át a szűzhártya az első baszcsizásnál, de attól még lehet terhes valaki?
Mert akkor azt lehetne mondani, hogy még nem járt benne péló és az isten csinálta fel és Jézusnak hívni a gyereket :)
Tudom, hogy mikor szűz valaki, mikor nem, és tudom, hogy hogyan lehet terhesnek lenni, tudom, hogyan lehet védekezni, tudom, hogy milyen nemi úton terjedő betegségek vannak, mindent tudok.
Csak úgy kíváncsiságból feltettem ezt a kérdést, mert ezen így elgondolkoztam.
Kedves kérdező!
Ugyan nagyon jó dolog ha az ember érdeklődéssel fordul az effajta kérdések iránt is, de úgy látom igen nagy bajok vannak a megfogalmazással. Kérem a jövőben ne használjon ilyen alpári meggondolatlan és sértő megfogalmazást. Legközelebb gondolja át, hogy mit és hogyan ír! Sok sértő fordulat van a második mondatba és úgy érzem, hogy teljesen oktalanul. Olvasson utána Szűz Mária szeplőtelen fogantatásáról ha kell. Ha ezzel nem sértem meg, kicsit tájékozódjon a körülményekről, mielőtt ilyeneket ír!
Addig is kívánom magának a legjobbakat, és az Isten áldja meg! Ha jó látom a kérdésére már van válasz, én csak hozzászóltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!