Ha egy lány 25 év felett veszti el a szüzességét,
lehet, hogy nehezen szakad át a szűzhártyája? (cikk a
noilapozo-ról)
Figyelt kérdés
Egy 26 éves lányról szól a cikk, aki még szűz.
,,A deflorálás (a szüzesség elvétele) ilyen életkorban elég nehézzé válhat egy férfi számára. Tudunk olyan esetről is, amikor nőgyógyásznak kellett beavatkoznia… "
Van olyan lány, aki ebben az életkorban vesztette el a szüzességét és volt ilyen problémája?
2010. szept. 14. 15:29
1/7 anonim válasza:
Nem igaz. ez alkat és egyén függő, nem korfüggő!
2010. szept. 14. 15:33
2/7 anonim válasza:
a 26 éves lányok azért szűzek még, mert ilyen ostoba oldalakat olvasgatnak.
2010. szept. 14. 15:35
3/7 pszichocsaj válasza:
A szűzhártya nem növény, nem nő!!!!
2010. szept. 14. 15:40
4/7 anonim válasza:
Ez nem biztos hogy így van, van akinek alapból vastagabb a szűzhártyája és tök mindegy hogy 16 vagy 26 évesen veszíti el a szüzességét, a szűzhártya nem vastagszik idővel...
Egy kis off: A cikket olvasva szörnyű érzések törtek rám, én 22 éves koromig pontosan ilyen voltam, pontosan ilyen lelki tusát vívtam magammal és addig nem is volt párom, a szüzességemet is 22 évesen vesztettem el. Az egyetlen különbség hogy nekem nem voltak jó barátaim akik aggódtak volna értem, egyedül szenvedtem...
25/N
2010. szept. 14. 15:53
5/7 anonim válasza:
aham... riogassuk csak a lányokat, had legyenek ribik és nyomják magukat, hogy már 11 évesen szexeljenek.
Hülyeség. Alkati kérdés.
2010. szept. 14. 16:17
6/7 anonim válasza:
Én vagyok az, aki a másik topicba belinkeltem ezt a cikket. Én a magam részéről nem szeretem Csides Katát, mert sokkal okosabbnak hiszi magát, mint amilyen valójában. Anno Veres Pali bácsi ezerszer jobban megértette és átérezte a tinik lelkivilágát, emellet nagyon jó fej is volt az öreg. Ez a Csides Kata még utánzatnak is gyenge, ráadásul amint itt is látható, hülyeségeket beszél. Van olyan nő, aki a harmincas vagy akár a negyvenes éveiben vesztette el, mert úgy alakult az élete, annak vajon hogyan sikerült a szüzessége elvesztése? Szóval, a Cool Tv helyében én nem mutogatnám ezt az úgynevezett "szakértőt".
2010. szept. 14. 16:51
7/7 anonim válasza:
Ökörség ez a cikk. Van olyan eset, amikor a serdülő kor hajnalán avatkozik be a nőgyógyász és picit tágít. Muszáj. De ez nem szűzesség elvétel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!