Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebbol baba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebbol baba?

Figyelt kérdés
Ebben a honapba 3 napot kesett a mestruaciom (ha ugyan az volt az). Elotte egyutt vtam a baratommal ovszerrel vedekeztunk minden rendben ment. Aztan kesett 3napot csinaltam tesztet (gabriel) ami pozitiv lett. Ra harmadik nap megjott ugyanannyi mennyisegu fajdalommal es annyi napig is tartott. Egy tesztet csinaltam csak. Szerintetek lehetebbol baba? 17/L
2014. aug. 29. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet. Ha az is pozitív lesz, akkor menj orvoshoz.
2014. aug. 29. 11:01
 2/6 anonim válasza:
A tesztek nem mindig biztosak és egy bizonyos ido után tudja a teszt is biztosabbra megmondani, h terkes vagy-e vagy sem!
2014. aug. 29. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy: Lehet ebből ebola? :D
2014. aug. 29. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
hetfon megyek orvoshoz anyukammal. kb. 3hete voltunk egyutt v tobb...nem , nem ebolas vagyok! :D
2014. aug. 29. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A teszt nem mutat téves pozitívat. A körülmények tekintetében teherbe estél, de korai stádiumban meg is szakadt. Ez sokkal gyakoribb, mint sokan gondolnák. A nők 80%-ának van az életében olyan vetélése, amiről tudomása sincs. Én csinálnék még egy tesztet.
2014. aug. 29. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet igen
2014. aug. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!