Van aki azonnal érezte aktus után hogy ebbol baba lesz?
Sziasztok!
Nálunk is ugyan így volt, mint 4-eséknél! :)
A párom teljesen biztos volt benne, és igaza lett! :)
Sajnos akkor külföldön dolgozott, így ritkán találkoztunk, ezért biztosan tudjuk, hogy tényleg így volt. :)
Irulva-pirulva mesélem el:
aznap valami fergetegeset szeretkeztünk a párommal. Utána teljesen kimerülten elnyúltam az ágyon, és annyit mondtam csak, hogy hú ebből gyönyörű gyerek lesz.
Utólag kiderült, hogy abból a szeretkezésből fogant meg a babám.
17 hkm
Igen, en ereztem. Mar elhiszik, hogy boszi vagyok... ;)
Elso kislanyom nehezen lett, mutetek, injekciok, gyogyszerek, totalis ragorcsoles... Mar 4 eves... <3
2013 januarjaban kezdtem szedni fogamzasgatlot, hogy ne legyek dilinyos a verzeseknel... 3 honap utan abbahagytam.
Marcius 20.-an jott meg utoljara, 31.-en reggel ertunk haza es alkor voltunk egyutt, aztan az egesz napot vegigaludtuk.
Na akkor kezdtem el mondogatni, hogy most ebbol baba lesz... Nem hitte el az uram, mert tudja hogy be tudom kepzelni. De mondom hidd el...
Egy het mulva mentem dokihoz, szurt a hasam alul. Teszt negativ, de mondtam hogy szerintem terhes vagyok- o azt mondta nem! Irt gyogyszert, nem hasznaltam, mert ereztem, hogy ezt most ne.
Erre 2 hetre ra mar pozitiv teszttel es szeles vigyorral ballagtam be, hogy marpedig megmondtam, hogy terhes vagyok!! Khm...khm...
Mikor a paromnak megmutattam a tesztet, ő majdnem elajult, hogy igazam volt! :D
Jelenleg 34 hetes kismama vagyok egy pici lanybabaval a pocakomban, a "nagyteso" es a csalad legnagyobb oromere!!! December 25.-ere vagyunk kiirva, de azt mondta a doki, hogy 18-19.-en megcsaszaroz (van oka.) es kracsonyra itthon lehetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!