Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti mivel védekeztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel védekeztek?

Figyelt kérdés

Nemsokára szeretném én is elkezdeni a nemi életet de nem igazán tudom még, hogy hogyan lenne érdemes belevágnom. Sok mindennek utána olvastam, anyukámmal is beszélgettem erről, az óvszerben biztos vagyok viszont valamit szeretnék még mellé, nehogy véletlenül probléma adódjon. Olvastam a pharmatexről ill. patentexről. Óvszer mellé érdemes lenne? Sokaknak csípett? A fogamzásgátló tabletta? Híztatok tőle vagy volt bármilyen negatív mellékhatása, amit nehezen lehetett elviselni? Tudom nem vagyunk egyformák de sajnos a gyógyszer tájékoztatók is ki vannak színezve, ezért érdekelne pár személyes tapasztalat! Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

2014. aug. 26. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
én a visszataszító arcszerkezetemmel
2014. aug. 26. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
Az ima mindig segít. Próbáld ki, hogy óvszer helyett mindig elmondtok a pároddal közösen egy imát, melyben megkéritek istent, hogy ne ess teherbe.
2014. aug. 26. 21:38
 3/12 Költőnő? ***** válasza:
tabi. Nekem 10 éve fixen beválik
2014. aug. 26. 21:41
 4/12 RRR ***** válasza:

péklapáttal!!!!

az óvszer ok,ha minőségit vesztek és normálisan használjátok

2014. aug. 26. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Én férfiként csak azt tudom javasolni hogy szerintem helyi fogamzásgátlót ne használj! Nekünk nem vált be mert nekem kellemetlen volt! A gyógyszer a páromnak libidó csökkenést okozott (nem kívánta a szexet még négy hét szex nélküli időszak után sem)! Nálunk végül a gumi óvszer maradt mint megoldás! Bár az is kényelmetlen, de sokkal biztonságosabb és nem jelent gondot sem neki, sem nekem! Bár úgy hallottam hogy már nagyon sok féle fogamzásgátló tabletta létezik ami nem okoz semmi mellekhatast, mi nem merünk kísérletezni vele!
2014. aug. 26. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
semmivelse xd
2014. aug. 26. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi gumival. Nemsokára pedig szerintem visszatérünk a tablettára.
2014. aug. 26. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Óvszer. (Durex)
2014. aug. 26. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Óvszerrel, minden más nélkül.

Szerintem tök felesleges mellé még valami, ha odafigyeltek, nem lehet gond. Az óvszernek a hátránya, hogy ha nincs nálatok gumi, akkor nincs szex, a másik, hogy utálom, hogy meg kell állni felhúzni a gumit. Ha még emellé tabit vagy gélt kellene a hüvelyembe dugdosni X perccel az aktus előtt...hááááát...

Megjegyzem, miattam védekezünk gumival, mert nem ajánlotta az orvos a tabit, meg nem is szeretnék, de őszintén szólva néha nagyon gyűlölöm, de még mindig inkább a gumi, mint a tabi.

Figyeljetek oda a gumira is, meg egymásra is, akkor nem lesz gond és nem is olyan illúzióromboló felhúzni a gumit. Csak vonjátok bele majd az előjátékba. Bár az elején még úgysem ezzel fogsz foglalkozni.

2014. aug. 26. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
fogamzásgátló
2014. aug. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!