Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik nem használnak hormonális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem használnak hormonális fogamzásgátlót, ti mivel védekeztek?

Figyelt kérdés
Abba kellett hagynom a gyógyszert és nem használhatok tovább semmilyen hormontartalmú fogamzásgátlót. A gumi eléggé stresszel,nem érzem magam biztonságban tőle, mivel elég vadul szoktunk szeretkezni, félek,hogy lecsúszik, vagy elszakad. Nem akarok stresszelni szex közben.
2013. máj. 28. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tedd a másik lyukba.
2013. máj. 28. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Megszakítással "védekezünk" ami nem nevezhető igazából védekezésnek,mert nem az
2013. máj. 28. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Óvszerrel, időnként, ha kedvünk tartja, Pharmatex+megszakítás módszerrel.

Teljesen biztonságos a gumi, ha megfelelő méretűt használtok, és ügyesen, levegő nélkül van felhúzva. Mi is elég durván szoktuk néha, de soha nem szakadt ki, pedig elég sok éve így csináljuk.

24/L

2013. máj. 28. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
gumival, és sose szakadt még ki :D
2013. máj. 28. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

90%-ban óvszerrel. Sose szakadt még ki, pedig egy ideje már élek szexuális életet (kb.7), és sosem szedtem tablettát.

A maradék 10%-ban lea contraceptivumot spermiciddel.

2013. máj. 30. 00:07
 6/7 Snooch ***** válasza:

Óvszerrel, illetve a kevésbé termékeny napokon megszakítás, néha kúppal, krémmel megspékelve.

A gumi nálunk egyszer csúszott le, de akkor sem szex közben, hanem utána már. Ne stresszelj rajta, jól ki vannak azok találva ;)

2013. máj. 31. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
na, én megszakitással 1x sexeltem a párommal, soha többet ugy, azt az ideget se kivánom senkinek, 1 hetet késett (nem voltam terhes csak vaklárma volt, valseg az ideg miatt késett), a gumit én se szeretem, gyógyszert szedek prpill, de lehet h én se szedhetek sokáig.. Van már spirál olyan csajoknak akik sose szültek, vagy pesszárium... megszakitással soha, akinek nem tetszik elmehet a ....
2013. jún. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!