Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tovább szedem a fog. Gátlót (hogy később jöjjön meg) lehet valami eü. -i problémám?!
Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, hallottam olyat hogy nem jött meg neki, de helyette hányt és nagyon rosszul volt, hallottam olyat is hogy semmi baja nem volt. Soha nem "szórakoztam" még így a havimmal, de most fontos lenne ha egy kicsit csúszna :/
L24
A fogamzásgátlók hormonkészítmények, amivel beleavatkozol egy nagyon érzékeny rendszerbe a szervezetedben. Felborul az egyensúly, azt ezt szabályozó mirigyek megbolondulnak, ami onnan veszel észre, hogy szaporává válik a szívverés, keresi a szervezet az adott hormont, majd nagynehezen visszaáll. Ha huzamosabb ideig tart, már vissza se fog állni. Ismerek olyat, aki kénytelen már béta blokkoló szívgyógyszert szedni, mert annyira rosszul érezte magát emiatt.
Baromi érzékeny műszer az emberi szervezet, nem szabad vele játszani, sosem szabad elkezdeni gyógyszereket szedni.
Megcsinálhatod 1x és nem lesz gond. De 1évben többször ne csináld meg.
Egyénenként változik, hogy kinek milyen tünete lesz. A hányás szerintem nem emiatt volt,ne aggódj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!