Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mégis teherbe estem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis teherbe estem?

Figyelt kérdés
Egy éjszaka és másnap reggel furán feszült a bal mellem, fájdogált a mellbimbóm is de csak nyomásra, viszont bimbóudvari elváltozás nem volt és azóta sincs, nem is feszül már a mellem egyáltalán. Tegnap teszteltem reggel, negatív lett (HCG nevű teszt, állítólag rendkívül érzékeny). Ma kissé megerőltettem magam, és ekkor egy rövid időre kezdeti "mindjárt megjön" érzésem lett, de el is múlt. Most viszont dolgozik bennem az idegesség. Kihagyott tabi után volt az együttlét, majd tabipótlás és volt megvonásos vérzés. Normál esetben ezekben a napokban kéne menstruálnom, ami ugye nincs, mert már véreztem (tehát elcsúszott a ciklusom). Már eltelt a két hét, ezért teszteltem. Még hétfőn is tesztelek.. lehet, hogy akkor mást fog mutatni? Vélemény?
2010. jan. 15. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most azt hiszem bekapcsolódott a gyakori vizelési inger... már két órája direkt nem iszom, voltam vécén és most megint érzem, hogy kezd telni a hólyagom... és sajnos tudom, hogy a megnagyobbodott méh nyomhatja... pár napja veseprobléma tünetei léptek fel de hamar elmúltak, bár néha még most is fáj jobb oldalt hátul a derekam és ritkán és enyhén néha belenyilall egy picit a fájdalom az alhasamba vagy jobb vagy bal oldalt egészen lenn...
2010. jan. 15. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
sajnos, minden kihagyott tabi növeli az esélyt. én is hagytam már ki tabit, aztan potoltam, és nem lettem terhes. bár, igaz, mi akkor hasznaltunk gumit a köv. levélig.
2010. jan. 16. 01:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Doki szerint nem vagyok terhes. Nem vizsgálat, csak írt. Tünetek alapján.
2010. jan. 16. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
jo, en nem mondtam, h terhes vagy, csak h minel több tabit hagysz ki, annal nagyobb az esély. probalj erre nagyon is odafigyelni.
2010. jan. 16. 17:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze, tudom:) Próbálok, csak egyet hagytam ki. Máskor mindig mindenhova vittem magammal, orrom előtt volt... ez most egy szerencsétlen véletlen volt...
2010. jan. 17. 12:30
 16/16 anonim válasza:
menzesz előtt is jelentkezik a gyakori vizelés, mert a szervezet sok vizet tart vissza a lehetséges megtermékenyülés miatt..Szóval a gyakoori vizelés nem a kisbaba jele!!!Az amúgy is korai lenne, mert kb 1,5 hónapig alig látszik változás..
2010. jan. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!