Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódok!

A párommal lefeküdtünk 3 hete..ám kiszakadt a gumi..16 évesek vagyunk..és félünk,nem akarunk babát!

erről gondoljuk a babát!

1. már 9 napja megkelett volna jönni a mensesemnek.

2. nagyon sokat hányok..

3. növekedett a hasam is.

félek?! a családom megöl..kérlek.segtsetek:((

2014. aug. 20. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem le fogsz fialni :D
2014. aug. 20. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg! Vegyél tesztet, az megmondja hogy terhes vagy e vagy sem. Lehet hogy azért hánysz és késik mert teljesen beparáztál a dologtól, és már beképzeled hogy terhes vagy.
2014. aug. 20. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok a hülye, de:

ha 3 hete szakad ki, akkor kb 2 hete terhes (kell idő még megtermékenyűl meg minden) és nem hiszem hogy ennyi idő alatt hánysz meg nőne a hasad. Maximum a késés miatt para. De javítsatok már ki ha tévedek.

2014. aug. 20. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolso igazad van, 3het alatt nem lesznek ilyen "tuneteid". De meg van ra az esely,h terhes legyel.

En 17 eves vagyok. 15 evesen veszitettem el a szuzessegem, olyannal akibe szerelmes voltam, utana masfel evig voltunk egyutt. Most 17 evesen tortent egy ilyen balesetem, kiszakadt a gumi. 4 oran belul mar bevettem az esemeny utanit.

Nem ertem, nem hallottal meg errol vagy mi? Vagy nem mersz szolni a szuleidnek? Mert igen, borzaszto kellemetlen volt elmondani anyanak, de ugy gondolom,ha megcsinalni van eszed, akkor segitseget kerni is legyen!!

2014. aug. 20. 23:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tettem szét a lábamat..de mindegy.ha te is szerelmes lennél megértenéd..amugy köszönöm a "nyugtato" válaszokat.
2014. aug. 21. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, lehet, hogy terhes vagy. A 9 napos késés nagyon gyanús, de elvileg a hányásnak még nem kellene jelentkeznie. Lehet ,hogy stressz, esetleg gyomorrontás okozza. A has növekedése sem kezdődik még el ilyen korán. Gyanújel lehet, ha feszül a melled, a szokásosnál fáradékonyabb vagy, fáj a fejed (bár azt is ezerféle dolog okozhatja) és a derekad. De ezek még csak gyanújelek, semmi biztosat nem tudsz belőlük. Csinálj egy terhességi tesztet. Pozitív teszt esetén már valószínű, hogy terhes vagy. Akár pozitív, akár negatív a teszt, menj el nőgyógyászhoz, mert a 9 napos késésnek valami oka van! És be kellene avatni legalább anyukádat. Lehet, hogy elsőre nagyon mérges lesz, de azért megölni talán nem fog. Gondolom az esemény utáni tablettát azért nem intéztétek, mert be kellett volna avatni a szülőket, hogy pénzt kérjetek rá. Azért majd írd meg, hogy mi lett...
2014. aug. 21. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!