Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?
Ezt esetleg nem a szex előtt kellett volna végiggondolni?
Holnap ballagj el a nőgyógyászhoz és kérdezd meg!
most néztem meg a hatoanyagokat.
fogamzásgátlón azt irja : csökkenti a gyógyszer hatását -az antibiotikumok mint a grizeofulvin,a pencillin és a tetraciklin.
az antibiotikumon ez található:a készitmény hatóanyaga a ciprofloaxin. egyéb összetevők: Mikrokristályos cellulóz,karboxinmetil-keményítő-nátrium,povidon,kolloid,szilícium-dioxid,sztearinsav,agnézium-sztearát,kroszkarmellóz-nátrium,hipromellóz,makrogol 6000,talkum,titán-dioxid.
Rendben van, de nem gondolod, hogy orvossal kellene erről beszélned?
Egyébként ha azt mondják, hogy nem csökkenti, akkor jó eséllyel úgy is van. Az más tészta, hogy antibiotikum mellett nem durrantanám telibe a barátnőmet, ha már gumi nélkül szeretkezünk, akkor kiveszem mielőtt lövök (aka megszakítás).
Két dolgot tehetsz: vagy elballagsz a nőgyógyászodhoz vagy vársz és esetleg pár hét múlva tesztelsz.
Ohh bocs hogy március óta nem láttam a párom mert külföldön dolgozik,és szülinapi meglepetésként ébresztett fel tegnap éjszaka. Ő meg mivel férfiból van nemtudja minek,mi a dolga.
De fent voltam az ügyeleten és azt mondta az orvos hogy nem ir fel esemény utánit mivel nincs befolyásolva a fog.gátlóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!