Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belöle baj? Mennyi rá az esély hogy terhes lesz?
ez megszakitásos védekezés. 35 körül van az esély. de ez attol is fugg, h éppen peteérése volt-e a csajnak. ha igen, akkor szinte 1oo. miért is nem lehet normalisan védekezni?? latod, ez az éretlenség a szexre :S
2010. jan. 14. 21:14
Tényleg hülye húzás volt, ne legyetek felelőtlenek fiatalok! Ez a 3 perc csak felcsigázta az élvezeteket, de most meg megy a para.
A kérdésre válaszolva, nem igen lesz ebből baba, sőt.. de azért ne játszatok a tűzzel:)
2010. jan. 14. 21:16
de, lehet, mert az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok. az esély EGYÉRTELMŰEN megvan.
2010. jan. 14. 21:17
4/12 anonim válasza:
lehet....majd nemsokára kiderül....
2010. jan. 14. 21:21
21:14
Te mindenképpen ragaszkodsz ahoz a 35% mert egy helyen ezt olvastad. Mint mondtam a másik ilyen témában is és igaz a 35% akkor amikor végigcsinálják az aktust és csak akkor kapja ki amikor már majdnem ottvan, és közben a nedveik már jól összemelegedtek.
Általában a sperma találkozik a petével.
A DNS-e a DNS el, megtörténik a buli a sejtek osztódnak és kilenc hónapra rá megszületik a gyerek, így megszokott.
Szokatlan esetben viszont, a petesejtnek lehet két természetben előforduló génmutációja amik nem jönnek ki egymással, a kalcium szint spontán megugrása elősegítheti előkészítheti sperma nélkül is a petesejtet és egy osztódási hiba miatt a petesejt kettéválhat férfi DNS nélkül . "partenogenezis" egy gyerek apa nélkül.
Embereknél csak elméletben létezett, nem bizonyították
Lehet, hogy mostanáig :)
2010. jan. 14. 21:33
Az előváladékban is lehetnek, ez így van,tehát az esély megvan, de lássuk be ez a gyakorlatban azért nem túl jellemző.
második voltam
2010. jan. 14. 21:38
nem " valahol " olvastam, hanem Pearl állapitotta ezt meg. amugy meg orvos is mondta. nem biztos, h terhes lesz, de az esély az volt, h megvan-e az esély. a válasz pedig, tetszik-e, vagy sem, megvan.
2010. jan. 14. 21:42
nem hinném hogy terhes lennél. pláne nem 2-3 perctől. De az előváladék spermiumtartalma függ attól h előtte mikor volt ejakulációja a srácnak, mert ha röviddel előtte akkor az előváladék tartalmazhat spermiumot, de ha már régen akkor ki is ürült azóta! De azért tényleg nem szabad a tűzzel játszani csak akkor ha nem gáz ha becsúszik a baba!! De szerintem megnyugodhatsz, de ez jó példa arra h ha legközelebb nem akarsz idegeskedni akkor 2-3 perc se legyen!24/L
2010. jan. 14. 21:55
Erre a kérdésre nem lehet normálisan válaszolni:) 1. Ha nem védekezel, igen megvan az esély a terhességre. Nem véletlenül szednek az emberek tablettát vagy használnak óvszert. 2. Jobb lesz így most, hogy végig aggódjátok a hónapot? megérte az a 2-3 perc? 3. Az, h megmosod e a hímvessződ szex előtt vagy nem, terhesség szempontjából tök mind1, maximum a higéniára figyelsz oda vele. Szóval a válaszom, igen, megvan az esély. Az esély a terhességre csak akkor nulla, ha nincs szex!!
2010. jan. 14. 22:50
10/12 anonim válasza:
ember függő. pl én a volt barátomal csak úgy csináltuk és egyszer sem estem teherbe.
2010. jan. 14. 22:54
Kapcsolódó kérdések: