Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek terhessegi tesztet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek terhessegi tesztet?

Figyelt kérdés

Elegge aggodom,hogy baj lehet.Ha a 7napos szunetedben beled elveznek abbol lehet baj?Szedem a tabit mar lassan 3 eve,igaz kicsit osszevissza,de sosem hagyok ki napokat vagy hasonlo.Masnap meg is jott,akkor elvileg nincs mit megtermekenyitsen a sperma,nem?

Volt mar olyan ,h a 21 nap alatt elvezett belem,akkor nem lett baj,pd akkor is osszevissza szedtem.Nem tudom mi legyen

2010. jan. 14. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
megjött=nincs baba.
2010. jan. 26. 01:15
 12/16 anonim ***** válasza:
inkább terheltségi tesztet vegyél. :3
2010. jan. 26. 02:04
 13/16 anonim válasza:
én is jártam már így nem lett semmi gáz.Beszéltem két dokival is és mindkettő azt mondta,hogy ne féljek,de ha megnyugtat bemehetek és csinálnak rendes tesztet.A gyorstesztek egyébként sem teljesen biztosak!!!
2010. jan. 26. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Vegyél tesztet mindenképp, nem jó, ha agyon aggódja magát az ember.

Nekem romed terhességi tesztet ajánlottak a patikában, megcsináltam reggel, és 100%os eredményt hozott ki.

Tök higiénikus, minden okes vele.

2011. okt. 13. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Még mindig a ROMED Terhességi Teszteket, vagy a Tesztcsíkot ajánlom - hibátlan, és olcsó!
2011. okt. 25. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Sosem árt, ha tartasz otthon tesztet! Már csak a nyugalmad érdekében is.

Nézd meg a Mindennőnek oldalon, szoktak lenni akciók, kuponok, ha többet is akarsz venni onnan érdemes.

Romed Terhességi tesztet/ tesztcsíkot keress.

2011. nov. 30. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!