Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bevettem egy Escapelle esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát. A terhességi teszt eredményét befolyásolhatja?

Figyelt kérdés
7 napja meg kellett volna jönnie. Menzesz előtt 3 nappal történt egy kis baleset, és még aznap be is vettem a tabit. Olvastam hogy ez az Escapelle miatt is lehet, de szeretnék elvégezni egy tesztet. Nem fogja az Escapelle temérdek mennyiségű hormonja ennyi időn belül még befolyásolni az eredményét?

2014. aug. 14. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
de fogja... nyugodj meg, majd megjön
2014. aug. 14. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Tehát 10napja szexeltél. A tesztet aktus utáni 14.napon érdemes elvégezni.Várj még 4napot és aztán tesztelj.
2014. aug. 15. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyébként pont az a lényege az Escapelle-nek, hogy 72 órán belül vedd be, mert addig tartana a vándorlási időszak,osztódással, és jó 10-12 nap, mire a méhen beágyazódás történik.

Tehát biztos nem vagy terhes :)

2014. aug. 15. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinálj tesztet, ha az megnyugtat. :) A tesztek nem ugyanazt a hormont mutatják ki, mint ami a tablettában van (a teszt hCG-t mutat ki, az Escapelle-ben meg levonorgesztrel van, nem is hasonlítanak, szóval nem fog bezavarni a tabletta).
2014. aug. 18. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, miután én bevettem ezt a fajta tablettát (meg előtte volt egy antibiotikum kezelésem) lazán csúszott a havi 3 hetet, csináltunk is tesztet de teljesen negatív lett.
2014. aug. 24. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!