Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lefeküdtem a menzim előtt 3 nappal. Lehetek terhes?
3 nappal mielőtt meg kellett volna jönnie elment bennem az aktus közben, és utána vettük észre hogy elszakadt a gumi a hosszúra sikeredett dolog miatt.
Kimostam mindenemet, bevettem másnap egy Escapelle tablettát is, kb 10-15 órán belül a balesetet követően. Viszont harmadik napja meg kellett volna jönnie és még mindig nem akaródzik. Volt a tabletta bevétele után egy minimális barna vér a bugyimban, de ezt követően semmi, csak egy kis náthaszerű tünet, hányinger, hátfájás, és már az is kezd elmúlni. Megeshet hogy terhes vagyok még ezek mellett is? (6 napja történt a baleset) [20/L]
Az első kommentelőnek:
Bennem ment el sajna. Amúgy úgy tudom hogy nincs is peteérés a menzi előtti 3 napban, meg hogy a gumilatex alapból sok spermát megöl csak paranoiás vagyok, és tudni szeretném van e rá bármi esély hogy terhes vagyok még az ezek melletti Escapelle után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!