Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már köztetek valaki aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már köztetek valaki aki az 1. szem fogamzásgátló után mert szexelni gumi nélkül?

Figyelt kérdés
A betegtájékoztató szerint ha az első naptol szeded be akkor már lehet. de én még nem hallottam ilyenről hogy valaki az 1. szem után merte volna.
2010. jan. 13. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
de hátha lehetne az első szem után, akkor nem kéne rendszeresen szedni,mert mindig elég lenne csak előtte nem? kettő meg tényleg nem véletlen van a betegtájékoztató,nem rossz akarásból teszik a gyógyszer mellé...
2010. jan. 13. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Oké akkor a kedvedért elő kutattam azt a kis füzetet amit a Richter Gedeon ad ki a Lindynette 20 mellé, amit a jobb nőgyógyász a kezedbe is nyom az első felíratás alkalmával. Bemásolom: A linydnette 20 fogamzásgátlóból egy levél, mely 21 tablettát tartalmaz, egy ciklusnak felel meg. Célszerű a menstruáció 1. napján elkezdeni a szedését, mert így már az ELSŐ CIKLUS során megbízható védelmet nyújt.

Na ezen kívül nekem a nőgyógyászom is elmondta, hogy már az első naptól véd!

2010. jan. 13. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
22.04 vagyok, és azért nem elég csak egy szemet bevenni, mert ennek az a lényege, hogy az első tablettával beviszed a szükséges hatóanyagokat, ami létrehozza az állterhességet, ugyanis nem kifejezetten a peteérést gátolja, hanem elhiteti a szervezeteddel, hogy terhes vagy. És az első tablettával a szervezeted már el is hiszi, és a további tablettával csak szinten tartod, hogy továbbra is azt higgye. Remélem így mindenki megérti a lényegét. Ezért is lehetne már az első szem után szeretkezni.. De az már egy másik kérdés kinek van gusztusa vérzés közben is szexelni:)
2010. jan. 13. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én yadine-t szedek és az első szemet vettem be és szexeltünk már aznap. Vagyis szeretkeztünk :) És nem lett baba, vagyis nem tudok róla, már egy éve volt :D:D:D:D:D:D:D yadine-nél így van, a többit nem ismerem.
2010. jan. 15. 14:02
 15/16 A kérdező kommentje:
na ez megnyugtató.. :) feltéve ha nem csak szerencséd vlt :D
2010. jan. 16. 16:59
 16/16 A kérdező kommentje:

jelentem 6. szem után nem védekeztünk. rendesen megjött :)

szóval lehet hinni a betegtájékoztaónak!

2010. jan. 29. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!