Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle tabletta hatásai?
Azon a napon, amikor rendesen meg kellene jönnie (ergo holnapután) csinálj tesztet, ha nem jön vérzés. Az majd 99,9% biztonsággal eloszlat minden kételyt.
Nekem is volt Escapelle után görcsölés meg pecsételő vérzés.
Nem akarok aggodalmat kelteni benned, de eltitkolni sem szeretném: én teherbe estem az Escapelle mellett. Az van, hogy ez a gyógyszer csak a peteérésedet tudja megakadályozni. A beágyazódásra - bárki bármit mondjon - tudományosan nem bizonyított, hogy hatna. Ha peteérés már volt, akkor sajnos nem hat. Ha a pete még életképes, teherbe eshetsz, mint ahogy velem is történt.
Az öt nap mondjuk már megnyugtatóbban hangzik. :)
Ha az a vérzés nem volt nagyon kevés, és ilyen sokáig tartott akkor lehet hogy ez nem is pecsételő vérzés volt. Az, amit én tapasztaltam Escapelle mellett csak egynapos volt.
Nem kell aggódni, egy teszt mejd eloszlat minden kételyt. Akkoris szokták javasolni Escapelle után a tesztelést, ha minden a megfelelő időben történik a ciklus során. Nekem mondta is a doki.
Szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!