Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A tablettaváltás megoldhatja?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tablettaváltás megoldhatja? Biztos ez okozza?

Figyelt kérdés
Tehát 4. hónapja szedek Stodette fogamzásgátlót.Az első hónapban volt közti vérzés,hányinger meg más mellékhatások is.A másodikban már kevesebbszer de előfordultak.A harmadikban nem volt hányinger viszont végig görcsölt a hasam(mármint a gyógyszer szedés alatt mikor nem menzeszeltem) és a 4 hónap is így zajlik.:S Meg most már lassan két hete hányingerem is van folyamatosan.Emiatt megcsináltam egy terhességitesztet(ki tudja hátha én vagyok a szerencsétlen 1% :S) az negatív lett, Voltam orvosnál,megvizsgált ő elküldött vérvételre és vizeletvizsgálatra,kért terhességi tesztet is.Holnap megyek a vérvételre,nem tudom mikor lesz meg azeredmény.:( Azt mondta,hogy ha jók a laboreredmények akkor ír fel másik gyógyszert.Mással volt már ilyen ? Nektek mi a véleményetek?
2010. jan. 10. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
előfordul az ilyen, nem ez a neked megfelelő gyógyszer, ne félj megtalálják a legjobbat a számodra. egyébként egészen biztos hogy amiatt vannak a gondjaiad
2010. jan. 10. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
*gondjaid
2010. jan. 10. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:

hát köszi,remélem

ha valakivel történt hasonlón azt kérem írjon

2010. jan. 10. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:
nah ma voltam orvosnál ,Marvelon tablettát írt fel,azt hiszem ez egy picivel erősebb,az egy hetes szünet után kezdem el szedni,ma veszem be a levél 21. stodette-jét majd jövő hét szerdán kezdem,remélem jó lesz
2010. jan. 12. 16:01
 5/6 anonim válasza:

Nekem le is kellett állnom a tablettával. Hasonló okok miatt, de az 5. tablettaféle már folyamatos mensit okozott. Dúrva volt.

A tri regol jött be és azt szedtem amit mensi alatt is kellett +7 vas tablettást.

2010. jan. 13. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
úgy érted,hogy teljesen le kellett állnod vele?vagy úgy h le kellett velük állni és utána jött a lindy?
2010. jan. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!