Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen elkezdhetem a fogamzásgátlást?
Tényleg nem értem, hogy itt a legtöbben kiakadnak a 24 éves partneren. Ha már egyszer lefekszik valakivel akkor miért érdekes a hozzászoloknak, hogy az 15 vagy 25 vagy 35 éves? (Kivéve ha az irigység beszél belölük!)
Menj el nögyogyászhoz, kérd ki a tanácsát!
A legtöbb csak 16 éves kortól ajánlott. Egy jóérzésű nőgyógyász nem fogja felírni ha csak fogamzásgátlásra kell és nem hormonproblémára.
Jobban is jársz ha 16-18 éves korodig nem szeded, a fogamzásgátlóval szünetet kell tartani és, típust váltani stb... Tehát nem úgy van, hogy most elkezded és addig fogod szedni amíg nem akarsz gyereket. Plusz ilyen fiatalon még tartósan káros hatása lehet annak ha erős hormonkészítményeket szedsz.
Maradjatok a guminál, legalább 16 éves korodig. Lehet, hogy a srácnak nem annyira jó, de neked sok hátránnyal járhat.
Szia!:) Én 13 évesen kezdtem el fogamzásgátlót szedni, az akkori barátom 21 éves volt! Anyuval elmentünk a nőgyógyászhoz, és elküldtek vérvételre. Kb. egy hét múlva visszamentünk a dokihoz aki ellenezte hogy fogamzásagátlót szedjek, de édesanyám azzal érvelt, hogy jobb, minha abortuszra hozna! :) Semmi bajom nem lett a bogyótól!:)
Üdv: S.L. 15/L
Kedves utolsó, mivel még csak 15 éves vagy és 2 éve szeded ezért nem tudhatod, hogy mi bajod lesz majd tőle.
Majd akkor szólj, ha már szedted kb. 10 évig.
Én addig szedtem! Nem ajánlom! Pedig én 20 évesen kezdtem el szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!