Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok a fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fogamzás gátlóról? Érdemes bevenni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés üt!
2014. júl. 9. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Elöször is: fogamzásgátló, így egybe.

Másodszor: Attól függ milyen, több márka is van, talán már férfi fogamzásgátló is. Nem tudjuk te milyenre gondolsz.

Harmadszor: Azt nem bevenni kell, hanem szedni. Rendszeresen és úgy fejti ki a hatását.

2014. júl. 9. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, kidobott pénz, lehetne rajta kaját is venni....
2014. júl. 9. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlónak minősül minden, ami a nem kívánt terhesség elleni védelem szempontjából használatos. Tehát nem csak a tabletta, hanem az óvszer, spirál stb. is. Először tisztázd a fogalmakat magadban, mielőtt kérdezel valamit... Fogamzásgátlást mindenképpen alkalmazz, ha nem akarsz gyereket, ha akarsz, akkor meg semmiképpen.

A fogamzásgátló tablettákról pedig nagyon megoszlanak a vélemények, mivel nagyon változó hatást tud kifejteni. Akiknek problémákat okozott, esetleg később ellehetetlenítette a gyerekvállalást, nyilván azt mondják, ne szedd soha. Aki meg tökéletesen megelégedett vele, soha semmi baja nem volt tőle, max. előnye, az ajánlani fogja. A te saját döntésed, a te saját felelősséged ez az egész.

2014. júl. 9. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:

először is hallássérült vagyok, előfordulhat hogy néha helyesírási hibáim vannak. fogadjátok el szeretettel

másodszor is kíváncsi vagyok a ti véleményetekre! mi olyan nagy kérés????

mik ezek a hozzáállásotok? nem vagytok igazán túl kedvesek. csak gratulálni tudok nektek.

gondoljátok bele a ti helyembe!!!

2014. júl. 9. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, és még nem vagyok annyira felnőtt, kíváncsi vagyok mindenre. van ilyen. óvszer nem annyira jó, gyógyszer se annyira jó, ezért kérem segítséget tőletek. nem értem miért vagytok ennyire kiakadva. mindegy ne is válaszoljatok :/
2014. júl. 9. 18:34
 7/7 Nagyon gyakori ***** válasza:
Néhány százalékban abortív, persze nem ezzel reklámozzák, aki meg szedi, mindjárt ide jön lázadni, hogy a lelkiismeretét megnyugtassa. De ettől még tény marad. A másik, hogy durván beleavatkozik a hormonháztartásodba, persze, aki ebből él, azt fogja mondani, hogy nem így van. Meg ugye az önigazolást keresők is. Viszont attól még ez is tény marad, bárki utánanézhet, nem a hasamra csaptam. Remélem tudtam segíteni.
2014. júl. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!