Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 12 órát csúsztam a fog. Gát....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 órát csúsztam a fog. Gát. Tabi bevételével, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
12 órával később vettem be, mint szoktam és előtte voltunk együtt a párommal..elvileg nem lehet bajom..de én azóta nagyon félek..:S

2014. júl. 4. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:

(A hormonháztartást helyre lehet hozni. )

Az van a papíron, hogy 12 órát késhetsz. (Egyébként egy kihagyott bogyótól se áll helyre peteérés, mert az elvileg leáll gyógyszer alatt, így terhességet nem okozhat. Persze 1000-ből egy kivétel biztos van, de ott más gondok is lehettek előtte, és nem ettől az egy szemtől.)

2014. júl. 5. 10:38
 2/7 Nagyon gyakori ***** válasza:

Csupán annyit írtam ide, hogy a legjobb mielőbb abbahagyni végleg, mivel betesz a hormonháztartásnak, és hogy néhány százalékban abortív. Ezek tények, bárki utánanézhet, aztán azt kezd a lelkiismeretével, amit akar. Nem kötözködtem, segítő szándékkal írtam, mégis törölve lett. Nem is OFF volt, mivel szorosan kapcsolódik a témához.

A kérdésem, akkor miért volt annyira fontos törölni?

2014. júl. 6. 01:46
 3/7 anonim ***** válasza:
mert nem valasz a kerdesre es nem teritoket varunk ide szvsz. 10-15 evig szedhetoek a mai gyogyszerek. de en most nem kezdek vitaba.
2014. júl. 6. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
hormonhaztartast lehet kezelni...de ez tenyleg nem ehhez a kerdeshez kapcsolodik.
2014. júl. 6. 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Én azért kezdtem el szedni, mert volt , hogy 1 hónapig nem jött meg, utána megjött 2 nap múlva elmúlt.. Nem állt be rendesen pedig már régen be kellett volna..

De a kérdésem az volt, hogy ebből (hogy később vettem be) baj nem lehet?! azóta nagyon parázok... beképzelek mindent.

2014. júl. 6. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
ennyi csuszastol nem, egy tabitol, mivel ugy tunik amugy se lehetett peteeresed szabalyos, ezert szeded...sargatesthormonpotlas. es nem gond...hisz csk elnyomja, tudod mikor verzel, de peteeresed nem.all.helyre egy ilyentol nyugi
2014. júl. 6. 16:33
 7/7 Nagyon gyakori ***** válasza:

#3 Ha hipót akarna inni, én meg lebeszélném róla, az "térítés"?

Elég keményen betesz a szervezetnek, aki akar, utánanéz, nem a hasamra csaptam. Plusz néhány százalékban abortív... Lelkiismeret?

Amúgy ez szintén egy tény, de ami kellemetlen, annak nem szoktak utánajárni az emberek. Persze azért engem lepontoztok érte:) Nem érdekel, nem fogok hazudni, hogy a hazugsággal népszerű legyek egy internetes fórumon...

2014. júl. 11. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!