Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 órát csúsztam a fog. Gát. Tabi bevételével, lehetek terhes?
(A hormonháztartást helyre lehet hozni. )
Az van a papíron, hogy 12 órát késhetsz. (Egyébként egy kihagyott bogyótól se áll helyre peteérés, mert az elvileg leáll gyógyszer alatt, így terhességet nem okozhat. Persze 1000-ből egy kivétel biztos van, de ott más gondok is lehettek előtte, és nem ettől az egy szemtől.)
Csupán annyit írtam ide, hogy a legjobb mielőbb abbahagyni végleg, mivel betesz a hormonháztartásnak, és hogy néhány százalékban abortív. Ezek tények, bárki utánanézhet, aztán azt kezd a lelkiismeretével, amit akar. Nem kötözködtem, segítő szándékkal írtam, mégis törölve lett. Nem is OFF volt, mivel szorosan kapcsolódik a témához.
A kérdésem, akkor miért volt annyira fontos törölni?
Én azért kezdtem el szedni, mert volt , hogy 1 hónapig nem jött meg, utána megjött 2 nap múlva elmúlt.. Nem állt be rendesen pedig már régen be kellett volna..
De a kérdésem az volt, hogy ebből (hogy később vettem be) baj nem lehet?! azóta nagyon parázok... beképzelek mindent.
#3 Ha hipót akarna inni, én meg lebeszélném róla, az "térítés"?
Elég keményen betesz a szervezetnek, aki akar, utánanéz, nem a hasamra csaptam. Plusz néhány százalékban abortív... Lelkiismeret?
Amúgy ez szintén egy tény, de ami kellemetlen, annak nem szoktak utánajárni az emberek. Persze azért engem lepontoztok érte:) Nem érdekel, nem fogok hazudni, hogy a hazugsággal népszerű legyek egy internetes fórumon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!