Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Igaza van az előttem szólónak, az előváladékot nem érzed, hogy beléd megy e, vagy sem, így szerintem érdemesebb gumit húzni, nemcsak a vége felé.
Reménykedj, hogy nem vagy terhes, a korai jeleket meg ne olvasgasd, én személy szerint nagyon parázós vagyok ilyen téren, akkor is csináltam tesztet, amikor teljességgel lehetetlen volt a terhesség (nem éltem nemi életet egy hosszú ideig), ráadásul egyszer már a hasam is "elkezdett nőni", annyira beleéltem magam a dologba. Persze ezt csak én láttam így és csak a pszichés dolog miatt, de nagyon megijedtem.
21/L
"az előváladék sem ment belém elméletileg"
Elméletileg és gyakorlagilag is kerülhetett a hüvelyedbe előváladék, amitől teherbe lehet esni, még ha nagyon kis eséllyel is.
A tüneteid viszont nem lehetnének egy esetleges terhességtől. Az enyhe vérzés, időnként csak rózsaszínes-piros váladékozás már a méhnyálkahártyába való beágyazódás tünete, ami csak napokkal később kezdődne meg abban az esetben, ha megtermékenyült volna egy petesejt.
A többi tipikus koraterhességi tünet szintén később jelenik meg, mivel azokat olyan hormonális változások idézik elő, amik szintén a beágyazódás után kezdődnek meg. (Elkezd HCG hormon termelődni - ez az a hormon, aminek a jelenlétét már kimutatják az otthoni terhességi tesztek is).
Próbálj megnyugodni, és máskor legyetek megfontoltabbak, ha azt a nem túl magas, de létező kockázatot sem akarjátok felvállalni.
Ha megírnád, hogy a ciklusod melyik napján történt, ami történt, akkor könnyebb lenne megmondani, hogy mennyire van izgulnivalód - bár a naptárra azért soha ne hagyatkozz ilyen szempontból, mert egy nőnek bármikor lehet egy spontán ovulációja is az egyébként szabályos cikluson belül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!