Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódok hogy talán nem megfelelően választottam óvszert. Segítesz?
Még szűz vagyok,18 éves, de nemsokára lefekszem a barátnőmmel.
Méretem 16 cm hossz, 3,6 cm szélesség.
A durex óvszer nem tökéletesen feszül rajtam, hanem ha fentről nézek a péniszemre akkor a szerszámomra merőleges "gyűrődéseket" figyelhetek meg az óvszeron. Miért, mit tegyek ellene? Helyesen veszem fel.
Aggódom hogy evégett esetleg lecsúszhat, vagy túlságosan felgyűrődhet az aktus alatt, esetleg benne marad a barátnőmben, ami nyilván nem cél. Fennállhat ilyen veszély, ilyen tények, méretek mellett?
Esetleg rosszul választottam óvszert? Tudom a masculan kisebb, de a Durex megbízhatóbb.. Mit tegyek, mit javasolsz? Alaptalan az aggodalmam?
Húzz fel egy masculant,ami feszül. A tetejére meg egy Durexet,amitől megnyugszol. Ha még mindig aggódsz akkor húzfel a tetejére még a többi 9-et is a gyűjtőcsomagolásból.
Ez az egyik professzionális megoldás esetedben. De lennének még ötleteim.
N
A Durex Love mintha kicsit szorosabb lenne, mint az Elite és az UltraThin! A LifeStyles Skin nagyon jó még, de az meg szárazabb! A gyümölcsös L.S. is mintha szorosabb lenne!
Azt a késleltetös nyállal bekentet pedig felejtsd el! Lezsibbaszt és lekonyul!
Egymás tetejére sose húzz fel többet, mert kiszakad! :) Feltenni biztos jól teszed, ha nem látsz benne légbuborékot, akkor nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!