Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megfelelően védekeztünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelően védekeztünk?

Figyelt kérdés

A barátommal lefeküdtünk.Óvszerrel védekeztünk.Az első együtt létkor pont megjött a menstruációm,ez normális volt,mint szoktt 6napos.Aztán 1-1,5 hét múvla ismét lefeküdtünk,majd 1 hétre rá megint.Mindegyik alkalommal óvszerrel védekeztünk,de úgy,hogy mielött a párom elment volna kivette(persze az óvszer rajta volt).Utána megjött a menstruációm,az is normális volt 6 nap,most megint megvan,ismét normálisan.Amúgy a párom már nem volt szűz.

Így lehet valami baj?Mert nagyon stresszelem magam ezen.

Értelmes válaszokat,legyetek szívesek!

2013. dec. 19. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, megfelelően. És benned is elmehetne nyugodtan, ha óvszerben van.
2013. dec. 19. 18:55
 2/8 WheneverYouWant ***** válasza:
tedd fel értelmesen a kérdést.
2013. dec. 19. 18:56
 3/8 anonim válasza:
mi lenne ebben a baj? nem értelek.... ez jónak tűnik...ha tényleg így volt ahogy leírtad nincs gond
2013. dec. 19. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:

igen ez így volt ahogy leírtam,kedves válaszoló/k!

És az h 2.alaklomnál az óvszer kb 2 centit lejjebbcsúszott de észrevette a párom,abból sem lehet?

És a megfázás/kicsi felfázás miatt lehet a vese meg bal oldali nagyon enyhe medence fájdalom?

2013. dec. 19. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet, ne parázz már, nem vagy terhes.
2013. dec. 19. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,most igazán megnyugodtam!
2013. dec. 19. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg :) Jól védekeztem, bár ha óvszer van a fiúdon, akkor nem kell megszakításosan védekezni.
2013. dec. 19. 19:12
 8/8 A kérdező kommentje:

rendben!:)

csak azért paráztam kicsit be,mert olyan mintha feszülne a hasam picit v mintha izom láz lenne benne..de lehet h ezt csak beképzelem már a sok parázás miatt..:)

2013. dec. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!