Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatok esemény utani tablettahoz? Kiadjak nekem a receptet ha meg nem vagyok 16? Kotelesek az anyumat is tajekaztatni? Bejelentkezes nelkul is elmehetek a nogyogyaszhoz es o tud nekem receptet irni?
Sztk-ban csak odamész beadod a tajkártyád bejelentkezel és bemész a váróba és vársz h behívjanak, nem tudom h értetted a bejelentkezést.
Anyudat nem kötelesek tájékoztatni, a Dr szinte már rutinból írja fel a tablettát. Amikor velem történt baleset, még nem voltam 18, de semmi nem volt. Kérdezte mi történt, mikor fog megjönni és ennyi felírta.Csak elég drága mulatság, és nagy dózis hormon a szervezetednek, úgyh nem játék. Tudom hirtelen megvan a baj, de azóta én is kétszer olyan óvatos vagyok.
Sok sztkban csak bejelentkezés után fogadnak szakrendelésen, nálunk is így van pl a 11. kerületben. Amikor velem volt ilyen a recepción szóltam, hogy esemény utáni miatt vagyok itt, beírt rendelés végére, hogy bejutok amikor bejutok. Ültem ott 2 órát, de sorra kerültem. Ahogy az utolsó hozzászóló írta megkérdezte a doki mi történt, utolsó menszesz kezdő dátumát és mondjuk tőlem még azt is, hogy mit szeretnék melyiket írja. (EllaOne-120 órás, nem 72 és hatékonyabb is, mint azok)
Tehát kiadják, nem szólnak anyukádnak de nem lesz olcsó mulatság. Az EllaOne 7 ezer körül van, a 72 órások 5 ezer körül és marha nagy adag hormon. Totál felborítja majd a menszeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!