Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja buli után együtt voltam egy nővel. Most azt mondja, hogy terhes lett tőlem. Bár nem tudom, hogy lehet ez. Ha egyáltalán tényleg terhes. Bár azt mondja, h az. Én mondtam neki, h fizetem a megszakítás költségeit. De őszintén szólva nem akarja megszakitani. Ilyen esetben nekem később lehet gondom ebből? mit lehetne tenni, h később ne kelljen fizetni gyerektartast.... hisz megtartani csak ő akarja.....

a masik az, ha esetleg mégsem tőlem van, és ő mégis azt mondja, h az enyém, mit tehetek ilyenkor? Ha mondjuk van 5 pasi, akiknek ezt eloadja, és mindenki ad pénzt abortuszra. De megsem terhes. Nekem az a fura, h azt mondja, h már látszik a hasán. De 1 hónap alatt tényleg látszik?

Köszönöm a válaszokat.

tudom a legtöbben most biztos kritizálni fogtok.

2014. júl. 6. 00:42
1 2 3
 21/25 Nagyon gyakori ***** válasza:

A gyereked megöleted vagy kisemmized. Másban nem is gondolkodsz.

Nem bántásból írom, csak jobb nevén nevezni a dolgokat, mint langyoskodni.

Abban igazad van, hogy az anyja is ott volt, egyértelmű, hogy ő IS felelős. De ettől még nem terhelheted rá az egész felelősséget, hogy egyszer adsz neki egy összeget (hogy menjen el megöletni), aztán részedről letudva. Már most jól érzed, hogy ezt nagyon megbánnád a későbbiekben. Tegyél meg magadnak egy szívességet, és ne tetézd a dolgot, vállald a felelősséget.

DE! Még az sem teljesen biztos, hogy terhes a lány, amíg erről nem győződsz meg, mindez csak elméleti fejtegetés. És akkor még az is benne lehet, hogy akár nem is a tiéd, amit majd eldönt az apasági teszt. Én azt kívánom, hogy mindhármatok élete jól alakuljon.

2014. júl. 8. 00:34
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, h nincs munkám, csak azt, h hivatalosan nem vagyok bejelentve. Így valamivel többet kapok. És erre írtam, hogy ez a következő években nem fog változni.

Abban igazad van, h felelőtlen voltam én is, és a nő is. De semmiképp sem nevezném magam lustának. Nem segélyből élek, fenn tudom tartani magam, de egy gyerek már nem igazán fér bele.

2014. júl. 8. 07:38
 23/25 A kérdező kommentje:

A gyereket megöletem vagy kisemmizem, másban nem is gondolkodok. ?

Egyrészről igazad van, másrészről nincs.

Az a nő idegen, csak 1x voltunk együtt. Ha pár év múlva esetleg megtalálom az igazit, akkor vele lesz gyerek, akinek mindent meg fogok adni. És nem tehetem meg vele, hogy a fizetésem egy részét másnak adom. Így egyiküknek sem tudnám megadni, amit kell.

2014. júl. 8. 07:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Dehogynem, öreg. Ha már egyből dugod, akit életedben először látsz, ráadásul gumi nélkül, akkor, ha ebből gyerek lesz, a gyerekednek megadsz mindent, amit csak tudsz, te meg elvagy kenyéren és vízen.

Mert igazad van: a fizudból nem jön ki két ember, de ő, mint ártatlan áldozatod, bőven.

2014. júl. 8. 08:12
 25/25 anonim ***** válasza:

20. vagyok

csak azt olvastam, h nincs munkád, de dogozol, ezért azt hittem, h csak néha néha elmész vhova és alkalmanként dogozol, ezért írtam, h lusta

de ez esetben akkor elnézést kérek, mert nem vagy az

úgy látom, h te inkább ijedt vagy (amit mondjuk meg is értek)

mindenképp derítsd ki, h terhes-e a csaj és h hány hetes (pl menj el vele a dokihoz, és menj is be vele a vizsgálóba)

annyit még, h ha pl. 8 hete voltatok együtt, és azt mondja a doki, h ez a baba 7 hetes, attól még lehet a tiéd, mert a nő nem pont az aktus napján termékenyül meg

(azért írtam 8 hetet, mert általában annyi idős terhességet tudnak biztosra megállapítani, mármint a korát

de ultrahanggal látják a korábbit is, ugyh azt mindenképp kérd)

2014. júl. 8. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!