Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja buli után együtt voltam egy nővel. Most azt mondja, hogy terhes lett tőlem. Bár nem tudom, hogy lehet ez. Ha egyáltalán tényleg terhes. Bár azt mondja, h az. Én mondtam neki, h fizetem a megszakítás költségeit. De őszintén szólva nem akarja megszakitani. Ilyen esetben nekem később lehet gondom ebből? mit lehetne tenni, h később ne kelljen fizetni gyerektartast.... hisz megtartani csak ő akarja.....

a masik az, ha esetleg mégsem tőlem van, és ő mégis azt mondja, h az enyém, mit tehetek ilyenkor? Ha mondjuk van 5 pasi, akiknek ezt eloadja, és mindenki ad pénzt abortuszra. De megsem terhes. Nekem az a fura, h azt mondja, h már látszik a hasán. De 1 hónap alatt tényleg látszik?

Köszönöm a válaszokat.

tudom a legtöbben most biztos kritizálni fogtok.

2014. júl. 6. 00:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
KÖNYÖRGÖM AZ ILYENEK NE SZEXELJENEK ÉS NE SZAPORODJANAK.
2014. júl. 6. 15:41
 12/25 anonim ***** válasza:

10-es.

Nem feltétlen 18 év. Az első szakmájáig vizetnie kell, szóval ha a gyerek úgy dönt, hogy gimibe jár, 18 évesen végez, elmegy egyetemre, az is pár év, akkor is fizetnie kell, stb. :P

A baba meg már megfogant, szóval él.

2014. júl. 6. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha az anya meg akarja tartani, nem tudsz mit csinálni vele.
2014. júl. 6. 18:23
 14/25 anonim válasza:
Bocsi :-) a lényegen nem valtoztat plussz akkor meg par ev :-) de nem kenyszeritheted az abortuszra ember...gondolkodj az o teste elete, te meg igy jartal, legkozelebb okosabb leszel...
2014. júl. 7. 08:07
 15/25 anonim ***** válasza:

"Ha azt nézzük, még nem él"

Mondod te. Mondd csak, az nem zavar, hogy amikor majd erőszakkal ráveszed a csajt a rohadt abortuszra, akkor kötelezően elküldik kontroll-ultrahangra, ahol ráírják a leletére, hogy ÉLŐ embrió szívhanggal? Van fogalmad arról, hogy enélkül nincs abortusz???

A csaj is ott volt, persze, hisz őt dugtad. Ha nem védekeztél, akkor teherbe ejtetted a saját gyerekeddel, aki ÉL. És most azon munkálkodsz, miként vedd rá arra a csajt, hogy széttegye a lábát a műtőasztalon, és kikapartassa azt az emberi lényt, aki benne fejlődik. Csak mert neked derogál felelősséget vállalni és fizetni!

Van még ennél lejjebb?????

2014. júl. 7. 10:07
 16/25 A kérdező kommentje:
Én nem kényszerítem semmire. Csak ha mondjuk nem fogom tudni fenntartani, akkor neki kell. Mert hivatalosan nincs munkám. Ugyebár akkor miből fizessek neki gyerektartást? Ház nincs a nevemen, csak egy kocsi. És őszintén szólva nem igazán fog változni a következő években. Legalábbis remélem. Most így jó.
2014. júl. 7. 16:19
 17/25 anonim ***** válasza:

Hogy jó-e, azt én nem tudom. De szerintem tök fölösleges, sőt, káros elbagatellizálni az abortuszt, mit életellenes beavatkozást.

Olyan kár, hogy nem hittél korábban azoknak, akik bizonyára figyelmeztettek, mi lehet a felelőtlen szex következménye! Ha neked, a te lelkiismeretednek jó az, hogy kisemmized a gyerekedet, még ha nem is tervezted őt, vagy az életét, akkor csak hajrá!!!

2014. júl. 7. 17:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Az utolsónak:

kisemmizem a gyereket? Még én vagyok a rossz? Az anyja is ott volt. Ugyanúgy benne mindenben. és ezek után tudván, h én úgysem fogom tudni anyagilag támogatni, még így is vállalja, akkor nekem ebben nincs felelősségem. Én kifizetem az abortuszt, meg a mellékes költségeket, meg ott leszek vele végig, de nem fogom ezt a gyereket akarni. Lehet valamikor meg fogom ezt bánni, de most semmiképp sem engedhetem meg magamnak. És innentől már a nő itélőképességén múlik

2014. júl. 7. 23:46
 19/25 anonim ***** válasza:

felelőtlen, esztelen, lusta és gyáva vagy, a társadalom lehúzója... de ez az én véleményem

a helyzet az, h egy csaj azt állítja, h terhes tőled

nekem mindenképp ki kell deríteni, h tényleg terhes-e és ha igen, akkor a gyerek valóban tőled van-e

ezt egy teszttel, orvosi vizsgálattal (ott vagy vele, látod) meg tudod oldani és terhes, akkor a megszületés után apasági tesztet kell csinálni

amennyiben kiderül, h a gyerek a tiéd, úgy felelősséget kell vállalnod érte és bíróság fogja megállapítani, h menyit fizetsz (gyerektartás az a fizetésed x százaléka)

én a helyedben most megbizonyosodnék 100%ig a terhességben és ha terhes, akkor keresnék egy munkahelyet

2014. júl. 7. 23:54
 20/25 anonim ***** válasza:
nem nekem, hanem neked kell kideríteni, bocsi elírás :)
2014. júl. 7. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!