Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb? Esetleg tapasztalatok?
Én a hüvelygyűrűt ajánlom.
Sokáig szedtem tabit (6évig), most 2 éve a hüvelygyűrűt használom.
Ez a gyűrű kb 5 centi átmérőjű, amit fel kell helyezni (kb mint egy tampont, csak ugye ez gyűrű alakú), és 3 hétig van fenn, majd 1 hétre le kell venni, és utána újat felrakni.
Az ára kicsit húzós: 10.000ft 3 hónapra DE ezerszer kényelmesebb mint a tabletta. A tabit lehet,hogy elfelejted bevenni, naponta ugyanabban az időpontban kell bevenni, stb.
Ezt meg csak felrakod, aztán 3 hétig elfeledkezhetsz róla :)
Ha van kérdésed róla esetleg, írj privátban, szívesen válaszolok.
23/L
Nekem egyszerűbb naponta, mert megszokom, de 3 hetente már tuti elfelejteném, de kinek mi jobb.
Vannak alacsony tartalmúak igen, ez ...jó legyen 20, de igazából 0,02 milligram ösztrogént jelent, és valamennyi progeszteront ( de ez nem pont 75, ahogy első írta. Mivel többféle van, így nem is számít a szám, mert más a mértéke mindegyiknek, van 3 millligram ... övé valszeg mikrogramm, de mivel más vegyület, más a hatásfoka)
Tanács? Lutri. Nem tudhatja senki, hogyan hat rád. Adott tabetta is másképp hat két emberre, ki kell próbálni.
Én jobban szeretem gumi nélkül csinálni (persze olyannal, akiben megbízom), vérzés kiszámíthatóbb.
Mellette, hogy inkább ez, mint abortsuz, hormonokat helyre lehet tenni, sebeket nem...
"A gyűrűhöz még fiatalnak érzem magam."
WTF?
A gyűrű NEM spirál. Nem a méhedbe, hanem a hüvelyedbe kerül a kezecskéddel.
A kockázatokat mérlegelve neked kell döntened.
Vannak előnyei, de rengeteg kellemetlen mellékhatással is járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!