Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Mióta szedtek fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mióta szedtek fogamzásgátló gyógyszert?

Figyelt kérdés
félek elmenni nőgyógyászhoz,még sosem voltam.Mit fog csinálni? Meddig tart a vizsgálat? A gyógyszertől sokat lehet hízni?
2014. júl. 1. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Gondolom mióta nemi életet élnek és nem akarnak gyereket.

2. Megvizsgál és felír valamit (vagy nem ír fel.)

3. Addig amíg minden szükséges vizsgálat le nem folyik.

4. Lehet, hogy hízol tőlük, lehet, hogy nem. Egyén függő.

2014. júl. 1. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Megvizsgál a nőgyógyász - remélhetőleg. Ha nem akar megvizsgálni, csak úgy találomra felírna valamit, azt ne hagyd neki... A vizsgálat rövid, egy minimális szintű kellemetlen érzéssel járhat, de ettől ne félj, mert nem fáj. A gyógyszertől pedig nem mindenképpen hízik az ember, van, aki hízik, van, aki nem, ez embertől és gyógyszertől is függ.

Én két éve szedek gyógyszert, semmi bajom, nem is híztam (a mellem lett csak nagyobb, de az nyilván nem hátrány), ezen kívül elmúltak a görcseim, amiket fájdalomcsillapítóval sem tudtam megszüntetni, és kevesebb a vérzés időtartama és mennyisége is.

Amúgy ha nőgyógyászhoz félsz elmenni, szexelni nem félsz?:)

2014. júl. 1. 15:52
 3/3 anonim válasza:
én február óta szedek, ekkor voltam először nőgyógyásznál is. kb 2 pillanat volt a vizsgálat, felpattantam a székbe, körülnézett a doki, aztán már mehettem is. és nem híztam semmit a gyógyszertől, viszont talán azt lehet okolni hogy fogyni sem fogyok egy grammot sem. azelőtt voltak kis ingadozásaim a súlyommal ,de már megszűntek. mellesleg 165 cm-hez vagyok 53 kiló. a vizsgálat picit kellemetlen volt, de főleg mert unszimpatikus volt az orvos, de ezt bele kell kalkulálni :D de nem lesz semmi gáz :) L/18
2014. júl. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!